4 Feb 2023

byron a lansat videoclipul noului single, Monstrul de sub pat

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

byron a lansat videoclipul noului single, intitulat “Monstrul de sub pat“. Piesa este inclusa pe viitorul album de studio programat sa apara in toamna.

Poze concert lansare album byron – Noua!

“Ar fi putut fi scheletul din dulap, dar nu despre secrete am vrut sa vorbesc, ci despre inexplicabilele anxietati. Monstrul de sub pat e scrisa chiar inainte de pandemie, pe cand incercam sa inteleg ce mi se intampla. Aparent totul era in ordine, dar ma simteam ca dracu. Intre timp am invatat multe despre anxietati, am invatat sa nu ma mai lupt cu ele, sa incerc să le constientizez fara sa le judec, etc., dar atunci imi venea sa ma urc pe pereti. Cu totii avem cate un monstru sub pat, iar eu nu sunt nicidecum altfel. Sper sa va placa videoclipul, filmat si montat de Laszlo Demeter si de Ivanov Vladimir, a declarat Dan Byron.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Slipknot a lansat videoclipul noului single, Bone Church!

Slipknot a lansat videoclipul noului single, intitulat “Bone Church”. Despre aceasta piesa trupa a declarat: "On the road, we...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img