Calendar

Feb
16
Sat
Concert Trooper, lansare album Stefan cel Mare – Poemele Moldovei @ Club Quantic
Feb 16 @ 8:00 pm – 11:00 pm
Concert Trooper, lansare album Stefan cel Mare - Poemele Moldovei @ Club Quantic | București | Municipiul București | Romania

Trooper va lansa un nou album, intitulat “Stefan cel Mare – Poemele Moldovei”, ce reprezinta o opera rock, a doua dupa “Vlad Tepes – Poemele Valahiei”. Discul va aparea pe piata incepand cu 1 septembrie 2018, urmand ca lansarea in Bucuresti sa aiba loc pe 16 februarie 2019, in Club Quantic, de la ora 20.00. Pretul biletelor este de 30 de lei in presale si de 50 de lei in ziua concertului.

“Atunci cand am lansat “Vlad Tepes” (2009) aveam in minte sa faca parte dintr-o trilogie, insa fara sa fortam aparitia urmatoarelor albume. Asa ca acum, dupa aproape 10 ani, a sosit momentul sa punem pe piata partea a doua. Avem o istorie interesanta, avem personaje istorice care au participat la constructia Europei asa cum o stim astazi. Astazi, multi oameni nu mai constientizeaza ca fara trecut nu poti avea viitor. Pe noi ne-au inspirat mereu personajele istorice, am fost fascinati de trecut si de povestile care au creat prezentul”, spune Alin Dinca, solistul Trooper.

Lansarea din Bucuresti a albumului “Stefan cel Mare – Poemele Moldovei” va fi una cu totul speciala. Trooper va avea decoruri spectaculoase si invitati celebri la aceasta sarbatoare ce se anunta unica. “Vrem sa construim o poveste, sa ii facem pe cei din public sa plece intr-o calatorie alaturi de noi. Am folosit toate oportunitatile oferite de muzica pentru a incerca sa proiectam efectiv imagini prin note”, a dezvaluit solistul.

In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 700 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.