RockStage.ro https://www.rockstage.ro Muzică. Poze. Concerte. Galerii foto, Recenzii concert. Mon, 18 Nov 2019 15:53:18 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.1.3 Recenzie album Blut aus Nord, Hallucinogen! https://www.rockstage.ro/recenzii/recenzie-album-blut-aus-nord-hallucinogen/ https://www.rockstage.ro/recenzii/recenzie-album-blut-aus-nord-hallucinogen/#respond Mon, 18 Nov 2019 13:00:33 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=12028 In 2019, black-metal-ul este un gen muzical foarte divizat, fie ca e vorba de orientari politice, de stiluri sau de natura versurilor. Blut Aus Nord reuseste sa treaca peste inconvenientul unei scene scindate si tensionate, fiind constienti de importanta creatiei si talentului. Nu o sa dezbat aici tumultul miscarii metal din viziunea politica. Este un […]

The post Recenzie album Blut aus Nord, Hallucinogen! appeared first on RockStage.ro.

]]>
In 2019, black-metal-ul este un gen muzical foarte divizat, fie ca e vorba de orientari politice, de stiluri sau de natura versurilor. Blut Aus Nord reuseste sa treaca peste inconvenientul unei scene scindate si tensionate, fiind constienti de importanta creatiei si talentului. Nu o sa dezbat aici tumultul miscarii metal din viziunea politica. Este un subiect desuet care-mi inspira tabloide mondene si presa de scandal, desi, am vazut ca tema este fructificata, din pacate, in continuare.

De cum am aflat numele noului album Blut Aus Nord, “Hallucinogen”, curiozitatea s-a instalat usor in mintea mea. Blut Aus Nord sunt autorii unui sound halucinogenic, si isi propun sa stearga ideile preconcepute despre extreme-metal. Se auto-caracterizeaza ca fiind “Theoreticians of Insane Aesteticism”.

In 2017, Blut Aus Nord lansau “Deus Salutis Meae”, un album cu un vibe clasic ce isi dorea sa omagieze radacinile metalului extrem. Considerat un album concept, acesta a trecut oarecum neobservat sau nu a fost apreciat la adevarata lui valoare.

Spre deosebire de black-metalul norvegian, caracterizat de tonuri de chitara inalte si distors puternic, “Hallucinogen” vine cu o muzicalitate stranie, greu de incadrat, demoland stereotipurile. Regasesc acorduri, teme si concepte ce-mi amintesc de “Memoria Vetusta II – Dialogue With the Stars”, insa mult mai finisate.

Hallucinogen” este un album ce indeamna la reflectie, este o imersiune in sine, astfel, gasesc ca numele se potriveste perfect. Ca inovatie stilistca, as compara albumul cu ultimul single al americanilor de la Liturgy, “God of Love”, pentru ca observ aceeasi maniera de a sparge cutume. Desi maiestuos si conceptual, albumul abunda de energie si de vibratie pozitiva, intr-o nota nostalgica. Insertiile de industrial-metal prezente pe albumele anterioare, sunt inlocuite cu riffuri melodioase care se incadreaza perfect in atmosfera reflexiva prezenta pe “Hallucinogen”. Rifurile acide, repetitive sunt insotite de tremolo clasic si de percutia rapida. Personal, am admirat mereu genul asta de muzica pentru ca ofera posibilitati nelimitate in ceea ce priveste compozitia.

Blut Aus Nord se numara printre trupele de pionierat in cel de-al treila val black-metal. In ciuda comparatiilor frecvente cu Deathspell Omega, sonoritatile lor abunda de viziuni disonante, psihedeliece si oculte. Poate ca termenul de “ocult” este mult prea folosit azi, pierzandu-si din semnificatie. Poate evoca o anumită directie estetică, una incarcata cu lumanări, pelerini si pentagrame, dar eu ii acord o insemnatate mai adanca, aceea de a conecta o atmosfera ciudata sau bizara cu sentimente de opresiune si interdictie.
Numele pieselor au inflexiuni latine, parca invoca entitati antice, fapt ce da albumului o aura idealista. Cele sapte piese, insumand aproape cincizeci de minute, transpun realitatea intr-o noua forma meditativa, redusa la absolut.

Nomos Nebuleam” este piesa care deschide albumul si care surprinde prin tonurile noi, progresive, ocazie cu care poti remarca schimbarea dramatica a stilului. Ca un discurs coerent, albumul continua cu alte doua piese care adancesc starea meditativa: “Nebeleste” si “Sybelius”. Spiritul hermeneutic, congruent, este reluat si in “Anthosmos” si “Mahagma”, piese centrale care definesc albumul. Tematica albumului e, evident, legata de psihedelic. Acordurile chitarilor sunt dense, repetitive, desi, si in alte realizari Blut Aus Nord au obtinut efecte similare poate chiar mai convingatoare, folosind un sound industrial, cum este trilogia “777”.

Da, este un album pe care trebuie sa-l asculti cu rabdare, si este, mai degraba o opera in totalitate decat o colectie de sapte piese. Vizual, albumul a beneficiat de ingeniozitatea artistului francez Dehn Sora, care a mai colaborat in trecut cu mebrii trupei, el reusind sa capteze cu talent esenta muzicii.

Hallucinogen” este un album hipnotizant dar nu frenetic, este un alt unghi al unei stari psihedelice, linistite. Detractorii ar putea spune ca este un album care se vrea a fi pretentios, fortat artistic. Dar odata ce rezonezi cu acordurile, realizezi ca muzica este autentica si lipsita de semnificatii mercantile, desi este mai accesibila spre deosebire de albumele precedente.

Asteptat cu incordare albumul a aparut in mediul online inaintea lansarii, fapt ce a determinat casa de discuri, (Debemur Morti Productionsi), sa modifice data, si sa-l lanseze mai devreme.

Hallucinogen” este un univers incremenit, creat de catre o trupa care s-a indepartat de tipare, de zona de comfort si estetica consacrata. Este o epopee de aproape o ora care te poate transpune intr-o lume ideala, formata din proportii perfecte.

Recenzie scrisa de Alina!

The post Recenzie album Blut aus Nord, Hallucinogen! appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/recenzii/recenzie-album-blut-aus-nord-hallucinogen/feed/ 0
Arkaik si Irreversible Mechanism concerteaza la Deathfest 2020 https://www.rockstage.ro/stiri/arkaik-si-irreversible-mechanism-concerteaza-la-deathfest-2020/ https://www.rockstage.ro/stiri/arkaik-si-irreversible-mechanism-concerteaza-la-deathfest-2020/#respond Mon, 18 Nov 2019 12:40:24 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=12024 Arkaik din Statele Unite si Irreversible Mechanism din Belarus sunt noile confirmari pentru Deathfest 2020. Evenimentul este organizat de Axa Valaha Productions pe 15 mai in clubul Quantic din Bucuresti iar pana in prezent mai participa Virvum (Elvetia), Alterbeast (USA) si Blutrina (Romania). Arkaik si Irreversible Mechanism ofera un brutal death metal super tehnic si […]

The post Arkaik si Irreversible Mechanism concerteaza la Deathfest 2020 appeared first on RockStage.ro.

]]>
Arkaik din Statele Unite si Irreversible Mechanism din Belarus sunt noile confirmari pentru Deathfest 2020. Evenimentul este organizat de Axa Valaha Productions pe 15 mai in clubul Quantic din Bucuresti iar pana in prezent mai participa Virvum (Elvetia), Alterbeast (USA) si Blutrina (Romania).

Arkaik si Irreversible Mechanism ofera un brutal death metal super tehnic si progresiv. Daca bielorusii de la Irreversible Mechanism pot fi considerati o trupa tanara, activa incepand cu 2012, cu doar doua albume de studio, californienii de la Arkaik sunt deja veterani ai noului val de brutal death metal american, debutand in 2004 si cu nu mai putin de patru albume lansate succesiv in perioada 2010-2017 de catre legendara casa de discuri americana Unique Leader Records.

Arkaik sunt pentru prima data pe pamant european, ambele trupe vor concerta in premiera in Romania, completand fundamental line-up-ul acestei editii de Deathfest.

The post Arkaik si Irreversible Mechanism concerteaza la Deathfest 2020 appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/arkaik-si-irreversible-mechanism-concerteaza-la-deathfest-2020/feed/ 0
Katla concerteaza la Rockstadt Extreme Fest 2020 https://www.rockstage.ro/stiri/katla-concerteaza-la-rockstadt-extreme-fest-2020/ https://www.rockstage.ro/stiri/katla-concerteaza-la-rockstadt-extreme-fest-2020/#respond Mon, 18 Nov 2019 10:14:18 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=12021 Katla este noua confirmare pentru Rockstadt Extreme Fest 2020. Evenimentul, ajuns la cea de-a opta editie, va avea loc in perioada 30 iulie – 02 august, la baza Cetatii Rasnov, terenul de Biatlon. Pana in prezent la Rockstadt Extreme Fest 2020 au confirmat As I Lay Dying,Overkill, Unleashed , Anthrax, Cradle of Filth, Mephorash, Philip […]

The post Katla concerteaza la Rockstadt Extreme Fest 2020 appeared first on RockStage.ro.

]]>
Katla este noua confirmare pentru Rockstadt Extreme Fest 2020. Evenimentul, ajuns la cea de-a opta editie, va avea loc in perioada 30 iulie – 02 august, la baza Cetatii Rasnov, terenul de Biatlon.

Pana in prezent la Rockstadt Extreme Fest 2020 au confirmat As I Lay Dying,Overkill, Unleashed , Anthrax, Cradle of Filth, Mephorash, Philip H. Anselmo & the Illegals, Infected Rain, In Mourning, Cattle Decapitation, Dyscarnate, In the Woods…, Kampfar, Mayhem, Despised Icon, Kataklysm, Death Angel, The Black Dahlia Murder si Rotting Christ.

The post Katla concerteaza la Rockstadt Extreme Fest 2020 appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/katla-concerteaza-la-rockstadt-extreme-fest-2020/feed/ 0
Videoclip nou Sons Of Apollo, Goodbye Divinity https://www.rockstage.ro/stiri/videoclip-nou-sons-of-apollo-goodbye-divinity/ https://www.rockstage.ro/stiri/videoclip-nou-sons-of-apollo-goodbye-divinity/#respond Fri, 15 Nov 2019 16:25:51 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=12013 Sons Of Apollo, supergrupul format din Mike Portnoy si Derek Sherinian (ex-Dream Theater), Ron “Bumblefoot” Thal (ex-Guns N’Roses), Billy Sheehan (The Winery Dogs, Mr. Big, David Lee Roth) si Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen’s Rising Force), va lansa al doilea album de studio, intitulat “MMXX”. Discul va iesi pe piata in data de 17 […]

The post Videoclip nou Sons Of Apollo, Goodbye Divinity appeared first on RockStage.ro.

]]>
Sons Of Apollo, supergrupul format din Mike Portnoy si Derek Sherinian (ex-Dream Theater), Ron “Bumblefoot” Thal (ex-Guns N’Roses), Billy Sheehan (The Winery Dogs, Mr. Big, David Lee Roth) si Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen’s Rising Force), va lansa al doilea album de studio, intitulat “MMXX”.

Discul va iesi pe piata in data de 17 ianaurie 2020, sub egida InsideOut Music si este produs de The Del Fuvio Brothers (Portnoy si Sherinian). Incepand din 15 noiembrie 2019, “MMXX” este disponibil la precomanda in format standard CD, editie limitata de 2CD (care include mixuri instrumentale si a capella), dublu vinyl + CD si digital. Pana la aparitie va invitam sa urmariti primul videoclip de promovare, “Goodbye Divinity“.

Sons Of Apollo a anuntat si primele aparitii din Europa pentru anul viitor, momentan fiind confirmate concerte in Germania, Norvegia, Suedia, Rusia, Elvetia, Italia, Spania, Franta, Marea Britanie, Olanda, Cehia, Slovacia si Ungaria.

Tracklist “MMXX”:

01. Goodbye Divinity
02. Wither To Black
03. Asphyxiation
04. Desolate July
05. King Of Delusion
06. Fall To Ascend
07. Resurrection Day
08. New World Today

The post Videoclip nou Sons Of Apollo, Goodbye Divinity appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/videoclip-nou-sons-of-apollo-goodbye-divinity/feed/ 0
Program si reguli de acces pentru concertul Annihilator din Quantic https://www.rockstage.ro/stiri/program-si-reguli-de-acces-pentru-concertul-annihilator-din-quantic/ https://www.rockstage.ro/stiri/program-si-reguli-de-acces-pentru-concertul-annihilator-din-quantic/#respond Fri, 15 Nov 2019 11:30:37 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=12011 Pe data de 19 noiembrie 2019, Annihilator se reintoarce in Romania unde va concerta pe scena din clubul Quantic. In deschiderea formatiei din Canada vor evolua Archer Nation si Magnetic. Program concert Annihilator in club Quantic: 18:45 – Open Doors 19:00 – 19:30 – Magnetic 20:00 – 20:40 – Archer Nation 21:10 – 22:45 – […]

The post Program si reguli de acces pentru concertul Annihilator din Quantic appeared first on RockStage.ro.

]]>
Pe data de 19 noiembrie 2019, Annihilator se reintoarce in Romania unde va concerta pe scena din clubul Quantic. In deschiderea formatiei din Canada vor evolua Archer Nation si Magnetic.

Program concert Annihilator in club Quantic:

18:45 – Open Doors
19:00 – 19:30 – Magnetic
20:00 – 20:40 – Archer Nation
21:10 – 22:45 – Annihilator

Este interzis in zona de concert:

– accesul cu arme sau obiecte periculoase.
– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul locatiei.
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel.
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil).
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Annihilator este probabil cea mai cunoscuta formatie de metal din Canada, cu o activitate de peste 35 de ani pe scena mondiala a metalului. Cu mai mult de 3 milioane de albume vandute in lume, este cu siguranta cea mai vanduta formatie de metal din Canada. Trupa face parte din careul de asi, asa numitul “Big 4 of Canada” alaturi de Sacrifice, Voivod si Razor si au la activ 16 albume de studio, ultimul material, “For the Demented”, fiind lansat in noiembrie 2017.

The post Program si reguli de acces pentru concertul Annihilator din Quantic appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/program-si-reguli-de-acces-pentru-concertul-annihilator-din-quantic/feed/ 0
Suicide Silence a lansat piesa Love Me to Death – Audio https://www.rockstage.ro/stiri/suicide-silence-a-lansat-piesa-love-me-to-death-audio/ https://www.rockstage.ro/stiri/suicide-silence-a-lansat-piesa-love-me-to-death-audio/#respond Fri, 15 Nov 2019 10:51:24 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=12007 Americanii de la Suicide Silence (deathcore) vor lansa la inceputul anului viitor cel de-al 6-lea album de studio, intitulat “Become The Hunter“. Primul extras pe single, piesa “Love Me to Death“, poate fi ascultat mai jos. “Become The Hunter” contine 11 piese produse de Steve Evetts (The Dillinger Escape Plan, Hatebreed, Sepultura), mixat de Josh […]

The post Suicide Silence a lansat piesa Love Me to Death – Audio appeared first on RockStage.ro.

]]>
Americanii de la Suicide Silence (deathcore) vor lansa la inceputul anului viitor cel de-al 6-lea album de studio, intitulat “Become The Hunter“. Primul extras pe single, piesa “Love Me to Death“, poate fi ascultat mai jos.

Become The Hunter” contine 11 piese produse de Steve Evetts (The Dillinger Escape Plan, Hatebreed, Sepultura), mixat de Josh Wilbur (Trivium, Gojira, Lamb Of God) si masterizat de Ted Jensen (Slipknot, Pantera, Deftones).

Tracklist “Become The Hunter”:

01. Meltdown
02. Two Steps
03. Feel Alive
04. Love Me To Death
05. In Hiding
06. Death’s Anxiety
07. Skin Tight
08. The Scythe
09. Serene Obscene
10. Disaster Valley
11. Become The Hunter

The post Suicide Silence a lansat piesa Love Me to Death – Audio appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/suicide-silence-a-lansat-piesa-love-me-to-death-audio/feed/ 0
Program si reguli de acces pentru concertul Moonspell si Rotting Christ https://www.rockstage.ro/stiri/program-si-reguli-de-acces-pentru-concertul-moonspell-si-rotting-christ/ https://www.rockstage.ro/stiri/program-si-reguli-de-acces-pentru-concertul-moonspell-si-rotting-christ/#respond Thu, 14 Nov 2019 18:15:24 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=12005 Moonspell si Rotting Christ vor sustine un nou concert in Romania, de data aceasta in clubul Quantic din Bucuresti. Evenimentul va avea loc sambata, 16 noiembrie 2019, si este Sold-Out. Usile clubului se deschid la ora 19:30, iar concertele incep la ora 20:00. Din pacate, din cauza unor incurcaturi administrative la granita dintre Grecia si […]

The post Program si reguli de acces pentru concertul Moonspell si Rotting Christ appeared first on RockStage.ro.

]]>
Moonspell si Rotting Christ vor sustine un nou concert in Romania, de data aceasta in clubul Quantic din Bucuresti. Evenimentul va avea loc sambata, 16 noiembrie 2019, si este Sold-Out. Usile clubului se deschid la ora 19:30, iar concertele incep la ora 20:00.

Din pacate, din cauza unor incurcaturi administrative la granita dintre Grecia si Turcia, elvetienii de la Silver Dust au fost nevoiti sa-si anuleze recitalurile de la Istanbul si Bucuresti.

Programul concertului Moonspell si Rotting Christ din Quantic:

19:30 – Open Doors
21:00 – Rotting Christ
22:15 – Moonspell

Accesul in perimetrul evenimentului din interiorul clubului este permis doar in baza unui bilet valid. Posesorii de bilete vor primi cate o bratara pe baza careia vor putea reintra din zona de fumat si toalete.

Organizatorul nu isi asuma consecintele cumpararii biletelor de la persoane neautorizate si isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a celor al caror bilet nu apare ca fiind valid.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Sunt recomandate casti speciale pentru protectia auzului copilului, care poate fi afectat de volumul puternic.

Este interzis in zona de concert accesul cu:

– arme sau obiecte periculoase.
– alcool sau alte bauturi si alimente din exterior.
– materiale inflamabile.
– aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil).
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale.

Publicul are obligatia:

– sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor din incinta clubului.
– sa nu introduca in incinta faclii, artificii, petarde, torte, recipiente cu materiale incendiare ori fumigene care pot favoriza producerea si propagarea incendiilor, si nici substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant.
– sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta.
– sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta.
– sa nu dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse in incinta clubului, precum si sa nu deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor.
– sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate in exteriorul clubului.

The post Program si reguli de acces pentru concertul Moonspell si Rotting Christ appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/program-si-reguli-de-acces-pentru-concertul-moonspell-si-rotting-christ/feed/ 0
As I Lay Dying concerteaza la Rockstadt Extreme Fest 2020 https://www.rockstage.ro/stiri/as-i-lay-dying-concerteaza-la-rockstadt-extreme-fest-2020/ https://www.rockstage.ro/stiri/as-i-lay-dying-concerteaza-la-rockstadt-extreme-fest-2020/#respond Thu, 14 Nov 2019 12:27:38 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=12000 As I Lay Dying este noua confirmare pentru Rockstadt Extreme Fest 2020. Evenimentul, ajuns la cea de-a opta editie, va avea loc in perioada 30 iulie – 02 august, la baza Cetatii Rasnov, terenul de Biatlon. Pana in prezent la Rockstadt Extreme Fest 2020 au confirmat Overkill, Unleashed , Anthrax, Cradle of Filth, Mephorash, Philip […]

The post As I Lay Dying concerteaza la Rockstadt Extreme Fest 2020 appeared first on RockStage.ro.

]]>
As I Lay Dying este noua confirmare pentru Rockstadt Extreme Fest 2020. Evenimentul, ajuns la cea de-a opta editie, va avea loc in perioada 30 iulie – 02 august, la baza Cetatii Rasnov, terenul de Biatlon.

Pana in prezent la Rockstadt Extreme Fest 2020 au confirmat Overkill, Unleashed , Anthrax, Cradle of Filth, Mephorash, Philip H. Anselmo & the Illegals, Infected Rain, In Mourning, Cattle Decapitation, Dyscarnate, In the Woods…, Kampfar, Mayhem, Despised Icon, Kataklysm, Death Angel, The Black Dahlia Murder si Rotting Christ.

Infiintata in San Diego, California (SUA), As I Lay Dying isi datoreaza numele romanului omonim publicat de Willian Faulkner in 1930. Ideea noului proiect muzical ii apartine lui Tim Lambesis (vocalul trupei si in prezent), care a decis in 2000 sa paraseasca formatia in care era chitarist (Society’s Finest).

inca din perioada de inceput, trupa a cunoscut succesul. Cel de-al patrulea album, spre exemplu, “An Ocean Between Us”, a ajuns pe locul 1 in Top Rock Charts si pe locul 8 in Top Billboard 200.

Dupa primele trei materiale lansate, formatia urca deja pe scena unora dintre cele mai mari festivaluri internationale de profil, precum: Wacken Open Air, With Full Force, Soundwave Festival, Sounds of the Underground, Warped Tour, Bloodstock Open Air sau Taste of Chaos. A urmat “The Powerless Rise” (2010), materialul cu numarul cinci, primit cu entuziasm de critica de specialitate si de fani si “Awakened”, lansat in 2012, chiar inainte ca grupul sa intre intr-o perioada de tacere, prelungita pâna la inceputul lui 2018.

Renascuta din cenusa, trupa a revenit atentia industriei muzicale cu noi forte si lucruri de spus. Primul rezultat al noilor compozitii si teme explorate, generate de hiatusul grupului si de experientele personale, s-a concretizat in piesa “My Own Grave“, aparuta in 2018 si apoi, mai recent, in cel mai nou album, “Shaped By Fire” (septembrie 2019).

The post As I Lay Dying concerteaza la Rockstadt Extreme Fest 2020 appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/as-i-lay-dying-concerteaza-la-rockstadt-extreme-fest-2020/feed/ 0
Die Krupps a lansat videoclipul Vision 2020 Vision https://www.rockstage.ro/stiri/die-krupps-a-lansat-videoclipul-vision-2020-vision/ https://www.rockstage.ro/stiri/die-krupps-a-lansat-videoclipul-vision-2020-vision/#respond Wed, 13 Nov 2019 17:35:49 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=11995 “Vision 2020 Vision“, noul videoclip semnat de nemtii de la Die Krupps, poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul cu acelasi nume, ce va fi lansat pe 15 noiembrie sub egida Oblivion/SPV. “Vision 2020 Vision” este disponibil in format standard, CD+DVD (contine inregistrarea concertului de la Wacken 2016) si dublu vinyl. Tracklist […]

The post Die Krupps a lansat videoclipul Vision 2020 Vision appeared first on RockStage.ro.

]]>
Vision 2020 Vision“, noul videoclip semnat de nemtii de la Die Krupps, poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul cu acelasi nume, ce va fi lansat pe 15 noiembrie sub egida Oblivion/SPV.

Vision 2020 Vision” este disponibil in format standard, CD+DVD (contine inregistrarea concertului de la Wacken 2016) si dublu vinyl.

Tracklist “Vision 2020 Vision”:

1. Vision 2020 Vision
2. Welcome To The Blackout
3. Trigger Warning
4. Wolfen (Her Pack)
5. Extinction Time
6. The Carpet Crawlers
7. Fires
8. Obacht
9. DestiNation Doomsday
10. Alllies
11. Fuck You
12. Active Shooter Situation
13. Human

The post Die Krupps a lansat videoclipul Vision 2020 Vision appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/die-krupps-a-lansat-videoclipul-vision-2020-vision/feed/ 0
Videoclip nou Enslaved, What Else Is There? https://www.rockstage.ro/stiri/videoclip-nou-enslaved-what-else-is-there/ https://www.rockstage.ro/stiri/videoclip-nou-enslaved-what-else-is-there/#respond Wed, 13 Nov 2019 17:18:06 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=11992 Formatia norvegiana Enslaved a anuntat ca si-a prelungit contractul cu cei de la Nuclear Blast, colaborare care dateaza de aproximativ 10 ani, urmand ca in viitor trupa sa lanseze un nou material discografic. Ivar Bjirnson, fondator si chitaristul trupei, a declarat: “It is with great pleasure we re-sign our record deal with Nuclear Blast worldwide! […]

The post Videoclip nou Enslaved, What Else Is There? appeared first on RockStage.ro.

]]>
Formatia norvegiana Enslaved a anuntat ca si-a prelungit contractul cu cei de la Nuclear Blast, colaborare care dateaza de aproximativ 10 ani, urmand ca in viitor trupa sa lanseze un nou material discografic.

Ivar Bjirnson, fondator si chitaristul trupei, a declarat: “It is with great pleasure we re-sign our record deal with Nuclear Blast worldwide! We have been working together for more or less a decade, and it has been an individed positive experience. They have both the heart to grasp our musical visions and the business muscles to spread them out into the world. When you add personal friendships with the wonderful people in America, U.K. and Germany, it is simply an ideal situation for us to be in. Onwards, forwards and in all directions!”.

Pentru a marca acest eveniment special, cei de la Enslaved au lansat un videoclip alb-negru, plin de imagini atmosferice, cinematice pentru piesa “What Else Is There?” (Cover Royksopp), melodie care figureaza ca bonus track pe ultimul album de studio, intitulat “E“, aparut pe 13 octombrie 2017.

The post Videoclip nou Enslaved, What Else Is There? appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/videoclip-nou-enslaved-what-else-is-there/feed/ 0