RockStage.ro https://www.rockstage.ro Muzică. Poze. Concerte. Galerii foto, Recenzii concert. Fri, 22 Mar 2019 14:19:22 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.1.1 Urmareste noul videoclip Evergrey, All I Have https://www.rockstage.ro/stiri/urmareste-noul-videoclip-evergrey-all-i-have/ https://www.rockstage.ro/stiri/urmareste-noul-videoclip-evergrey-all-i-have/#respond Fri, 22 Mar 2019 14:15:23 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=8852 “All I Have”, noul videoclip Evergrey poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe cel de-al 11-lea album de studio, intitulat “The Atlantic“, lansat pe 25 ianuarie 2019. Succesorul lui “The Storm Within” (2016) este distribuit de AFM Records si contine 10 piese inregistrate cu ajutorul producatorului Jacob Hansen (Volbeat, Delain, Pretty Maids, Amaranthe, […]

The post Urmareste noul videoclip Evergrey, All I Have appeared first on RockStage.ro.

]]>
“All I Have”, noul videoclip Evergrey poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe cel de-al 11-lea album de studio, intitulat “The Atlantic“, lansat pe 25 ianuarie 2019.

Succesorul lui “The Storm Within” (2016) este distribuit de AFM Records si contine 10 piese inregistrate cu ajutorul producatorului Jacob Hansen (Volbeat, Delain, Pretty Maids, Amaranthe, etc.).

Acesta a fost realizat de Patric Ullaeus de la Revolver Film Company, cunoscut pentru colaborarile sale cu Arch Enemy, In Flames, Sonic Syndicate, Dimmu Borgir, Europe sau Lacuna Coil.

The Atlantic“ va fi promovat printr-un amplu turneu european care va ajunge si in Romania. Pe 12 aprilie, Evergrey va concerta in Form Space din Cluj iar pe 13 aprilie suedezii vor canta in Hard Rock Cafe din Bucuresti.

The post Urmareste noul videoclip Evergrey, All I Have appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/urmareste-noul-videoclip-evergrey-all-i-have/feed/ 0
Days Of Confusion a lansat videoclipul The Guest https://www.rockstage.ro/stiri/days-of-confusion-a-lansat-videoclipul-the-guest/ https://www.rockstage.ro/stiri/days-of-confusion-a-lansat-videoclipul-the-guest/#respond Fri, 22 Mar 2019 10:22:28 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=8843 Days of Confusion, una din cele mai cunoscute trupe romanesti de progressive metal/djent, a lansat videoclipul “The Guest”, piesa care apare pe ultimul albumul al trupei, “Yin & Out”. Povestea videoclipului prezinta lupta individului pentru a se desprinde de un destin tragic, ilustrat prin perspectiva intima a unei relatii toxice, din care victima reuseste sa […]

The post Days Of Confusion a lansat videoclipul The Guest appeared first on RockStage.ro.

]]>
Days of Confusion, una din cele mai cunoscute trupe romanesti de progressive metal/djent, a lansat videoclipul “The Guest”, piesa care apare pe ultimul albumul al trupei, “Yin & Out”.

Povestea videoclipului prezinta lupta individului pentru a se desprinde de un destin tragic, ilustrat prin perspectiva intima a unei relatii toxice, din care victima reuseste sa iasa cu ajutorul actiunilor unor personaje interesante.

In cei 6 ani de cand sunt prezenti pe scena muzicala, Days Of Confusion a trecut prin schimbari de componenta care si-a pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical.

The post Days Of Confusion a lansat videoclipul The Guest appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/days-of-confusion-a-lansat-videoclipul-the-guest/feed/ 0
Videoclip nou Whitechapel, Hickory Creek https://www.rockstage.ro/stiri/videoclip-nou-whitechapel-hickory-creek/ https://www.rockstage.ro/stiri/videoclip-nou-whitechapel-hickory-creek/#respond Fri, 22 Mar 2019 09:50:53 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=8838 Pe 29 martie, trupa americana de deathcore Whitechapel va lansa cel de-al 7-lea album de studio intitulat “The Valley”. “Hickory Creek” este noul videoclip de promovare al discului si poate fi urmarit mai jos. “The Valley”, care este distribuit sub egida Metal Blade Records, este produs de Mark Lewis (Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder) […]

The post Videoclip nou Whitechapel, Hickory Creek appeared first on RockStage.ro.

]]>
Pe 29 martie, trupa americana de deathcore Whitechapel va lansa cel de-al 7-lea album de studio intitulat “The Valley”. “Hickory Creek” este noul videoclip de promovare al discului si poate fi urmarit mai jos.

“The Valley”, care este distribuit sub egida Metal Blade Records, este produs de Mark Lewis (Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder) iar artwork-ul poarta semnatura celor de la Branca Studio.

Reamintim ca Whitechapel va concerta in premiera la Bucuresti pe 4 iulie 2019, in Quantic Club pe scena open air.

The post Videoclip nou Whitechapel, Hickory Creek appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/videoclip-nou-whitechapel-hickory-creek/feed/ 0
Enter Shikari concerteaza in iulie in clubul Quantic https://www.rockstage.ro/stiri/enter-shikari-concerteaza-in-iulie-in-clubul-quantic/ https://www.rockstage.ro/stiri/enter-shikari-concerteaza-in-iulie-in-clubul-quantic/#respond Thu, 21 Mar 2019 15:24:37 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=8830 Formatia britanica Enter Shikari se intoarce in Romania pentru a sustine doua noi concerte. Primul va avea loc pe 10 iulie in clubul Form Space din Cluj iar al doilea pe pe 11 iulie 2019, in clubul Quantic din Bucuresti. Formatia a fost intemeiata in St. Albans, Hertfordshire, Anglia de catre “Rou” Reynolds (voce, programming, […]

The post Enter Shikari concerteaza in iulie in clubul Quantic appeared first on RockStage.ro.

]]>
Formatia britanica Enter Shikari se intoarce in Romania pentru a sustine doua noi concerte. Primul va avea loc pe 10 iulie in clubul Form Space din Cluj iar al doilea pe pe 11 iulie 2019, in clubul Quantic din Bucuresti.

Formatia a fost intemeiata in St. Albans, Hertfordshire, Anglia de catre “Rou” Reynolds (voce, programming, clape, synth, chitara, percutie), Liam “Rory” Clewlow (chitara, backing vocals, percutie), Chris Batten (bass, backing vocals, percutie) si Rob Rolfe (tobe, percutie, backing vocals).

Enter Shikari este numita o “trupa vizionara” care combina intr-un mod unic post-hardcore-ul cu muzica electronica, rockul alternativ si metalul. Rezultatul este un gen nou, intitulat “electronicore”. Formatia s-a remarcat si prin mesajul politic puternic, care este bazat pe o viziune anti-sistem.

Primul disc, “Take To The Skies”, este lansat in martie 2007 si obtine imediat reactii pozitive din partea criticilor si a fanilor, clasandu-se pe locul 4 in Official UK Album Chart. Au urmat alte patru discuri care au consolidat pozitia trupei care a fost invitata sa cante la cele mai importante evenimente de gen.

The post Enter Shikari concerteaza in iulie in clubul Quantic appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/enter-shikari-concerteaza-in-iulie-in-clubul-quantic/feed/ 0
Urmareste noul videoclip Crize, Venin https://www.rockstage.ro/stiri/urmareste-noul-videoclip-crize-venin/ https://www.rockstage.ro/stiri/urmareste-noul-videoclip-crize-venin/#respond Thu, 21 Mar 2019 10:24:10 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=8826 Miercuri, 20 martie 2019, Crize a lansat in clubul Expirat din Bucuresti videoclipul noului single, realizat de Dhope Design, intitulat “Venin”. Crize a inceput sa compuna piese si sa sustina concerte la inceputul anilor 2000. Pana astazi au inregistrat cinci materiale discografice, dintre care cel mai recent a fost EP-ul “17”, lansat in anul 2018. […]

The post Urmareste noul videoclip Crize, Venin appeared first on RockStage.ro.

]]>
Miercuri, 20 martie 2019, Crize a lansat in clubul Expirat din Bucuresti videoclipul noului single, realizat de Dhope Design, intitulat “Venin”.

Crize a inceput sa compuna piese si sa sustina concerte la inceputul anilor 2000. Pana astazi au inregistrat cinci materiale discografice, dintre care cel mai recent a fost EP-ul “17”, lansat in anul 2018. Acesta marcheaza primii 17 ani ai formatiei si a fost urmat la scurta vreme de single-ul “Monolog“, lansat de asemenea in 2018.

Crize a sustinut concerte la diverse festivaluri si in numeroase cluburi, a efectuat turnee nationale iar in 2019 urmeaza sa lanseze noi materiale si sa fie cat mai prezenta in fata publicului.

The post Urmareste noul videoclip Crize, Venin appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/urmareste-noul-videoclip-crize-venin/feed/ 0
Cardinal concerteaza alaturi de Elder in club Quantic https://www.rockstage.ro/stiri/cardinal-concerteaza-alaturi-de-elder-in-club-quantic/ https://www.rockstage.ro/stiri/cardinal-concerteaza-alaturi-de-elder-in-club-quantic/#respond Thu, 21 Mar 2019 09:22:42 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=8818 SoundArt va invita sa petreceti seara de 4 iunie 2019, in Quantic club alaturi de trupa americana Elder (doom/stoner). Concertul face parte din “Scandinavia and Eastern Europe Tour 2019” ce va fi urmat de inregistrarea unui nou album. In deschidere vor evolua cei de la Cardinal, cu siguranta una dintrele cele mai remarcabile aparitii noi […]

The post Cardinal concerteaza alaturi de Elder in club Quantic appeared first on RockStage.ro.

]]>
SoundArt va invita sa petreceti seara de 4 iunie 2019, in Quantic club alaturi de trupa americana Elder (doom/stoner). Concertul face parte din “Scandinavia and Eastern Europe Tour 2019” ce va fi urmat de inregistrarea unui nou album.

In deschidere vor evolua cei de la Cardinal, cu siguranta una dintrele cele mai remarcabile aparitii noi ale scenei romanesti.

Cardinal este un proiect de garage rock/psychedelic, nascut dintr-o afinitate pentru tot ce inseamna fuzz, low-end, riffuri hipnotice si impachetat intr-o atitudine punk si do-it-yourself care le-a purtat muzica departe.

“Noisehead”, EP-ul de debut, a fost lansat in octombrie 2016, cand cei patru baieti din trupa nu avea atunci 18 ani. “Disappearer”, primul lor album, lansat in iulie 2017, le-a facut muzica auzita prin toata tara si chiar si peste granita. In 2018, trupa a lansat un nou single, intitulat “Minolta”.

Biletele pot fi achitionate la pretul de 65 de lei de pe iabilet.ro, iar in ziua evenimentului vor putea fi cumparate din Quantic la pretul de 75 de lei.

Elder, trio-ul format din Nick, Jack si Matt reprezinta definitia evolutiei constante, fapt demonstrat prin modul in care reusesc sa compuna material dupa material plecand de la o baza de riffuri grele, uneori influentate de Sleep, asupra carora adauga o atingere personala prin pasaje psihedelice. Sound-ul celor de la Elder ramane si in 2019 dinamic si inspirit, iar metodologia trupei ramane neschimbata – “all heavy, no filler!”.

Cel mai recent material al trupei este albumul “Reflections of a Floating World”, lansat in 2017, iar trupa a confirmat ca va introduce piese de pe viitorul album in setlist-ul concertelor din acest turneu.

The post Cardinal concerteaza alaturi de Elder in club Quantic appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/cardinal-concerteaza-alaturi-de-elder-in-club-quantic/feed/ 0
Darkthrone lanseaza albumul Old Star https://www.rockstage.ro/stiri/darkthrone-lanseaza-albumul-old-star/ https://www.rockstage.ro/stiri/darkthrone-lanseaza-albumul-old-star/#respond Wed, 20 Mar 2019 20:23:20 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=8814 Au trecut trei ani de la aparitia discului “Arctic Thunder” insa norvegienii de la Darkthrone revin cu forte proaspete si vor lansa pe 31 mai 2019, un nou album de studio, intitulat “Old Star“. Materiaul a fost inregistrat in studioul trupei, Necrohell 2 Studios, la butoane fiind chiar solistul si chitaristul Darkthrone, Ted “Nocturno Culto” […]

The post Darkthrone lanseaza albumul Old Star appeared first on RockStage.ro.

]]>
Au trecut trei ani de la aparitia discului “Arctic Thunder” insa norvegienii de la Darkthrone revin cu forte proaspete si vor lansa pe 31 mai 2019, un nou album de studio, intitulat “Old Star“.

Materiaul a fost inregistrat in studioul trupei, Necrohell 2 Studios, la butoane fiind chiar solistul si chitaristul Darkthrone, Ted “Nocturno Culto” Skjellum. Daca mai adaugam ca mixajul a fost realizat de Sanford Parker (Voivod) in Hypercube Studios iar masterizarea ii apartine lui Jack Control, este clar ca vom avea killer album.

Tracklist “Old Star”:

01. I Muffle Your Inner Choir
02. The Hardship Of The Scots
03. Old Star
04. Alp Man
05. Duke Of Gloat
06. The Key Is Inside The Wall

The post Darkthrone lanseaza albumul Old Star appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/darkthrone-lanseaza-albumul-old-star/feed/ 0
Asculta Raven’s Flight, noul single Amon Amarth https://www.rockstage.ro/stiri/asculta-ravens-flight-noul-single-amon-amarth/ https://www.rockstage.ro/stiri/asculta-ravens-flight-noul-single-amon-amarth/#respond Wed, 20 Mar 2019 12:48:26 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=8809 Vesti bune pentru fanii formatiei seuedeze Amon Amarth. Dupa aparitia, in luna noiembrie 2018, a DVD-ului “The Pursuit of Vikings: 25 Years in the Eye of the Storm”, care contine filmarea concertelor din 2017 de la festivalul Summer Breeze dar si un film documentar despre istoria trupei, vikingii au anuntat aparitia noului material discografic. Acesta […]

The post Asculta Raven’s Flight, noul single Amon Amarth appeared first on RockStage.ro.

]]>
Vesti bune pentru fanii formatiei seuedeze Amon Amarth. Dupa aparitia, in luna noiembrie 2018, a DVD-ului “The Pursuit of Vikings: 25 Years in the Eye of the Storm”, care contine filmarea concertelor din 2017 de la festivalul Summer Breeze dar si un film documentar despre istoria trupei, vikingii au anuntat aparitia noului material discografic.

Acesta poarta numele “Berserker” si va fi lansat pe 3 mai 2019, sub egida Metal Blade Records. Discul a fost inregistrat in studioul Sphere din California cu ajutorul producatrului Jay Ruston, nume care a mai colaborat cu Anthrax, Stone Sour, Steel Panther sau Uriah Heep. Primul extras pe single este “Raven’s Flight” si poate fi ascultat mai jos.

Despre “Berserker”, Johan Hegg, vocea trupei, a declarat: “With the last record, I wrote a complete fucking movie script and we turned it into an album. This time around, I didn’t have any of those ideas but we also didn’t want to do a concept thing, either. “Jomsviking” turned out so well, so if you then start working on another concept album and try to top that, it would almost be impossible — unless you have a really great story lined up that you can do that with. But I didn’t, so it didn’t make sense. I was a bit lazy on this one — I waited for the music to be done so I could see where it would take me.”

Tracklist “Berserker”:

01. Fafner’s Gold
02. Crack The Sky
03. Mjolner, Hammer Of Thor
04. Shield Wall
05. Valkyria
06. Raven’s Flight
07. Ironside
08. The Berserker At Stamford Bridge
09. We Can Set Our Sails
10. When Once Again
11. Wings Of Eagles
12. Into The Dark

The post Asculta Raven’s Flight, noul single Amon Amarth appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/asculta-ravens-flight-noul-single-amon-amarth/feed/ 0
Gothic a lansat videoclipul Catacombs https://www.rockstage.ro/stiri/gothic-a-lansat-videoclipul-catacombs/ https://www.rockstage.ro/stiri/gothic-a-lansat-videoclipul-catacombs/#respond Wed, 20 Mar 2019 10:15:23 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=8805 “Catacombs“, noul videoclip semnat de formatia Gothic poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Demons” lansat sub egida Loud Rage Music in ianuarie 2017. Filmat in Tenerife in ianuarie 2019, “Catacombs” se desfasoara in 2 locatii, prima la 2000m altitudine, cu scene filmate la propriu intr-un nor care inconjura muntele Barranco Del […]

The post Gothic a lansat videoclipul Catacombs appeared first on RockStage.ro.

]]>
Catacombs“, noul videoclip semnat de formatia Gothic poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Demons” lansat sub egida Loud Rage Music in ianuarie 2017.

Filmat in Tenerife in ianuarie 2019, “Catacombs” se desfasoara in 2 locatii, prima la 2000m altitudine, cu scene filmate la propriu intr-un nor care inconjura muntele Barranco Del Infierno (Rapa Iadului) din lantul muntos adiacent vulcanului Teide din Tenerife. A doua parte a video-ului este filmata la azilul din Abades, construit in 1943 de dictatorul Franco, o fosta clinica de leprosi care includea un spital, un crematoriu, caminele si marea biserica din piatra, cu o enorma cruce in varf, tipica stilului arhitectural al lui Franco.

Tracklist “Demons”:

1. Shadow Man
2. Disillusion
3. Demons
4. Catacombs
5. Time
6. Destroying the Masses
7. From Within
8. A New End

Fondata in anul 1992 de catre Alin Petrut, Gothic devine in scurt timp una dintre cele mai apreciate trupe metal din Romania, statut pe care si-l mentine pana astazi printr-o asidua activitate concertistica, avand la activ peste 500 de concerte atat in tara cat si peste hotare in tari precum Germania, Franta, Belgia, Bulgaria, Ungaria, Croatia, Slovacia, Polonia, Italia, Rep.Moldova.

Albumul de debut “Touch of eternity” (1998) a fost unul dintre cele mai bine vandute albume din metalul romanesc in anii 90, piese ca “Anguish”, “Regrets” si “Memorial Winter” devenind adevarate hituri, cantate in cor de catre fani la concertele trupei. Celebra publicatie germana “Metal Hammer” a acordat nota 9 (din 10) acestui album.

The post Gothic a lansat videoclipul Catacombs appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/gothic-a-lansat-videoclipul-catacombs/feed/ 0
Asculta noua piesa Valborg, Anomalie https://www.rockstage.ro/stiri/asculta-noua-piesa-valborg-anomalie/ https://www.rockstage.ro/stiri/asculta-noua-piesa-valborg-anomalie/#respond Wed, 20 Mar 2019 08:28:29 +0000 https://www.rockstage.ro/?p=8801 Nemtii de la Valborg sunt maestri de necontestat ai primitivismului sofisticat. Cele sase albume de studio au fost apreciate si laudate de legendarul Tom G. Warrior (Celtic Frost / Triptykon) pentru unicitate, originalitate si atmosfera dark. “Zentrum” (“centru”), noul album, combina cele mai bune elemente din ultimele doua materiale: “Romantik” (2015) si “Endstrand” (2017) si […]

The post Asculta noua piesa Valborg, Anomalie appeared first on RockStage.ro.

]]>
Nemtii de la Valborg sunt maestri de necontestat ai primitivismului sofisticat. Cele sase albume de studio au fost apreciate si laudate de legendarul Tom G. Warrior (Celtic Frost / Triptykon) pentru unicitate, originalitate si atmosfera dark.

Zentrum” (“centru”), noul album, combina cele mai bune elemente din ultimele doua materiale: “Romantik” (2015) si “Endstrand” (2017) si va fi lansat sub egida Prophecy Productions (Dordeduh, Negura Bunget, Alcest, Les Discrets), pe 17 mai 2019. Pana la aparitie va invitam sa ascultati mai jos piesa “Anomalie”.

Tracklist “Zentrum”:

1. Rote Augen
2. Alphakomet
3. Anomalie
4. Nahtod
5. Ultragrab
6. Nonnenstern
7. Kreuzer
8. Schwerter der Zeit
9. Vakuum

Tom G. Warrior (ex-Celtic Frost, Triptykon) spunea ca prezenta acestei trupe pe scena se caracterizeaza astfel: “Cruzimea si nihilismul de care s-a facut uz pe scena au reprezentat niste forme de a crea dependenta ascultatorului, manifestate intr-un fel salbatic. A fost aproape ca si cand as fi asistat la o combinatie de Bohren & der Club of Gore, Black Sabbath in perioada de inceput si Hellhammer”.

Muzica nemtilor nu este straina publicului roman, intrucat trupa a sustinut cateva concerte in trecut si nu este exclus ca acestia sa revina cu un nou concert la Bucuresti.

The post Asculta noua piesa Valborg, Anomalie appeared first on RockStage.ro.

]]>
https://www.rockstage.ro/stiri/asculta-noua-piesa-valborg-anomalie/feed/ 0