Crimena si Deprived of Salvation canta alaturi de Brujeria in Quantic!

31

Esto Es Brujeria” European Tour aduce pe 17 iunie 2024, pe scena clubului Quantic din Bucuresti legendara trupa de muzicieni mascati pentru un show dezlantuit care promoveaza albumul proaspat lansat! Crimena din Romania si Deprived of Salvation din Ungaria vor urca pe scena alaturi de Brujeria.

Biletele pot fi achizitionate in reteaua iabilet cu comision la vedere:

– Oferta presale: 100 de lei
– In ziua concertului: 120 de lei

Trupa Crimena, formata in Craiova, la finalul anului 2012, imbina groove metal cu riff-uri puternice si rapide creand o atmosfera energica debordanta cu un mic iz de stand-up atat pe scena, dar mai ales in afara ei. Acesti olteni isi respecta radacinile si folosesc perfectul simplu atat in gramatica, cat si in viata de zi cu zi: bautura, distractie si muzica – simplu si perfect. Noul material discografic isi propune un experiment care presupune lansarea in mai multe parti a unui intreg concept.

Deprived of Salvation este o aparitie notabila in scena de old school death metal. Formati in 2019, originari din Budapesta, trupa are un sound inspirat din legende ale stilului precum Entombed, Dismember sau Entrails, si este deja cunoscuta pentru concertele live necrutatoare.

Deprived of Salvation si-a castigat rapid renumele in scena underground pentru riff-urile lor zdrobitoare, tobe zgomotoase si vocea guturala. Muzica lor este ancorata in traditiile genului, aducand un omagiu pionierilor death metalului clasic, alaturi de propria lor amprenta.

Albumul lor de debut, Destination: Decay, a fost lansat in 2020 si a primit aprecieri din partea presei de profil. Cu obiectivul de a-si duce muzica la cote si mai mari, trupa continua sa compuna si sa inregistreze material nou care promite să fie si mai devastator decat orice au lansat pana acum.