12 Apr 2021

Asculta noul single Flotsam and Jetsam, Burn The Sky

Formatia americana Flotsam and Jetsam (thrash metal, speed metal) va lansa pe 4 iunie 201, cel de-al 14-lea album de studio, intitulat "Blood In...

Program si reguli de acces pentru concertele Haggard de la Cluj-Napoca si Bucuresti.

Citește și

Asculta noul single Flotsam and Jetsam, Burn The Sky

Formatia americana Flotsam and Jetsam (thrash metal, speed metal) va lansa pe 4 iunie 201, cel de-al 14-lea album...

Maximum Rock Festival 2021, a fost reprogramat

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, Maximum Rock Festival 2021, programat pentru zilele de 04...

Concertul Judas Priest de la Bucuresti a fost reprogramat pentru 2022

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, concertul pe care formatia americana Judas Priest urma sa-l...
RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Haggard, cea mai importanta formatie germana adepta a stilului symphonic metal, revine in Romania pentru a sustine doua concerte. Primul va avea loc pe 25 octombrie, in clubul From Space din Cluj-Napoca iar a doua zi, pe 26 octombrie, trupa va concerta in clubul Quantic din Bucuresti.

Trupa va interpreta piese noi, ce vor fi incluse pe viitorul album discografic, dar si melodii vechi si apreciate de public. In deschidere vor canta Sound Storm si Eternal Silence iar evenimentele sunt Sold Out.

Program si reguli de acces pentru concertele Haggard

Acces Meet & Greet: 18.45-19.00
Acces General: 19.00
Opening act 1: 19:50 – 20:30 (40 min)
Opening act 2: 20.45 – 21.45 (60 min)
Haggard: 22.10 – 00.00 (110 min)

Meet & Greet:

Accesul pentru sesiunea Meet & Greet se face la ora 18:45, la intrarea special amenajata, accesul fiind permis doar persoanelor care au achizitionat bilete / tickete speciale pentru meet & greet (VIP). La acces va rugam sa prezentati biletele / ticketele speciale pentru meet & greet. Va rugam sa ajungeti la ora programata deoarece nu exista intalniri ulterioare cu trupa.

Reguli de Acces si Informatii utile:

– Accesul general se face incepand cu ora 19:00, imediat dupa ce sesiunea de meet & greet va expira. Biletele cumparate online pot fi prezentate la intrare atat printate, cat si direct de pe telefon, unde vor fi scanate cu ajutorul unui program special (pe care nu este nevoie sa il aveti dvs.).
– La intrare, biletul va fi schimbat cu o bratara care va trebui purtata obligatoriu pe toata perioada evenimentului. Cu aceasta bratara, participantul va putea intra si iesi oricand din / in zona concertului, avand, de asemenea, obligatia de a o arata personalului de la acces sau de la paza de fiecare data cand intra in zona concertului. Deteriorarea sau ruperea acesteia atrage anularea biletului / intrarii la eveniment.
– Detinatorul biletului este obligat sa se supuna controlului corporal facut la accesul in locatia spectacol / eveniment de catre organele de securitate abilitate.

Este interzis:

– accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
– accesul cu aparate video de filmat
– accesul cu aparate de inregistat audio
– cu orice fel de sticle, recipiente si mancare (aduse din exterior)
– accesul cu orice fel de sticle, recipiente, substante periculoase, arme sau obiecte periculoase, inflamabile, care pot pune in pericol viata celor din jur
– consumul de droguri sau de alte substante ilegale. Aceasta constituie infractiune si se pedepseste conform prevederilor in vigoare.
– dezlipirea de afise si reclame lipite in incinta clubului, precum si deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori in zona sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate in incinta clubului.

In interior nu se fumeaza!

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.

De retinut:

– Copiii pana la varsta de 7 ani au acces gratuit – cu insotitor posesor de bilet / abonament valabil (daca in anuntul evenimentului nu este o alta specificatie).
– Copiii dupa varsta de 7 ani si pana la varsta de 16 ani au nevoie de bilet si de insotitor (daca in anuntul evenimentului nu este o alta specificatie).
– Persoanele peste 16 ani nu mai au nevoie de insotitor (daca in anuntul evenimentului nu este o alta specificatie).
– Falsificarea sau tentativa de falsificare a biletului se pedepseste conform legii.
– Persoanele cu dizabilitati pot beneficia de intrare libera sau reducere doar pe baza prezentarii la intrare a unei hartii doveditoare (copie dupa certificat care atesta gradul de dizabilitate).

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele articole

Asculta noul single Flotsam and Jetsam, Burn The Sky

Formatia americana Flotsam and Jetsam (thrash metal, speed metal) va lansa pe 4 iunie 201, cel de-al 14-lea album...

Maximum Rock Festival 2021, a fost reprogramat

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, Maximum Rock Festival 2021, programat pentru zilele de 04 – 05 iunie, la Arenele...

Concertul Judas Priest de la Bucuresti a fost reprogramat pentru 2022

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, concertul pe care formatia americana Judas Priest urma sa-l sustina in Romania pe 20...

Helloween a lansat videoclipul noului single, Skyfall

Nemtii de la Helloween revin cu un nou album de studio, intitulat "Skyfall", a carui aparitie este pe 18 iunie 2021, sub egida Nuclear...

Asculta noua piesa Breathelast, Cand Lumina Cade feat. Bite Your Tongue!

“Cand Lumina Cade”, noul single semnat de formatia bucuresteana Breathelast feat. Bite Your Tongue! poate fi ascultat mai jos. Acesta este sub forma unui...
- Advertisement -

Articole similare

- Advertisement -
X