5 Jul 2022
spot_img

Videoclip nou Ghost, Dance Macabre

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

“Dance Macabre”, noul videoclip Ghost poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Prequelle” lansat pe 1 iunie 2018, sub egida Loma Vista Recordings.

Cel de-al 4-lea album de studio, primul dupa o pauza de 3 ani, marcheaza 10 ani de activitate a trupei suedeze si a fost inregistrat anul trecut in studioul Artery din Stockholm alaturi de prducatorul Tom Dalgety (Opeth, Royal Blood). Mixajul ii apartine lui Andy Wallace (Slayer, Nirvana) in studioul Westlake din Hollywood, California. Albumul macheaza si prezentarea noului solist vocal Ghost, Cardinal Copia, care si-a facut debutul live pe 6 aprilie intr-un spectacol privat in Chicago.

Ultimul concert Ghost, care l-a avut la voce pe Papa Emeritus III a avut loc in toamna anului trecut la finalul turneului “Meliora”. Acesta a fost scos de pe scena de catre doi barbati iar putin mai tarziu un batran imbracat in haine de Papa, alb si negru, a aparut pe scena si s-a adresat publicului in italiana: “Eu sunt Papa Emeritus Zero. Petrecerea s-a terminat si acum a inceput o noua era. Evul Mediu incepe acum.” Tot acest moment este o gluma, toti papii din Ghost fiind acelasi om, liderul Tobias Forge.

Ghost, alaturi de Bokassa, va concerta in Romania pe 14 august 2019, pe Arena Nationala din Bucuresti in deschiderea concertului Metallica care face parte din cadrul turneului Worldwired.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Placebo la Romexpo, Bucuresti: Program si reguli de acces!

Placebo, una dintre cele mai apreciate si influente formatii ale ultimelor decenii, revine la Bucuresti pe 13 iulie 2022,...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X