10 Aug 2022

Concertul Godsmack de la Bucuresti se reprogrameaza pentru 2019

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Vesti nu tocmai bune pentru fanii formatiei Godsmack. Sully Erna, liderul trupei, a anuntat prin intermediul cananlului oficial de Facebook ca turneul din aceasta toamna se reprogrameaza pentru anul viitor in perioada ianuarie – martie 2019. Fiul chitaristului Tony Rombola a murit in mod neasteptat la varsta de 34 de ani iar americanii si-au anultat toate aparitiile programate.

Concertul Godsmack de la Bucuresti era programat pentru data de 26 noiembrie 2018, la Arenele Romane. Biletele cumparate raman valabile iar in scurt timp organizatorul evenimentului va revenii cu informatii despre noua data a concertului.

Cu 6 albume lansate pana in prezent si peste 20 de milioane de unitati vandute, Godsmack se mentine in continuare in topurile Billboard din State. Ultimul lor material discografic intitulat “1000hp” a ajuns pe pozitia 3 in Billboard 200 si pe primul loc in US Billboard Hard Rock Albums.

Godsmack s-a format in 1995 si a scos 7 albume de studio bucurandu-se de un succes international rapid. Trei dintre albume au fost consecutiv numarul 1 in Billboard 200, si anume: “Faceless”, “IV” si “The Oracle”. Au avut 23 de piese in top 10 radio hits in Statele Unite, dintre care 17 au fost in top 5, un record pentru un artist rock.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

The Mars Volta a lansat piesa Vigil – Audio

Formatia The Mars Volta revine dupa o lunga pauza, mai exact 10 ani, cu lansarea unui nou album de...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X