Concert Need, Taine si MBP in club Quantic

22

Joi, 11 octombrie 2018, Need, formatia greceasca de progressive metal, revine in Bucuresti in cadrul turneului “Songs for freedom over Balkans 2018“, dupa un show de neuitat in cadrul festivalului Soundart. Evenimentul are loc in clubul Quantic cu incepere de la ora 20.00.

Acestora li se alatura veteranii de la Taine, o trupa care nu mai necesita nici o prezentare pentru fanii genului prog-death. Intr-o componenta noua, acestia se pregatesc pentru lansarea urmatorului album de studio.

In deschidere avem onoarea de a avea alaturi tanara trupa MBP – Mihai Barbu Project. Trupa a luat nastere din initiativa lui Mihai Barbu in toamna anului 2017. Aceasta si-a creat propriul stil muzical prin imbinarea elementelor de progressive si ambient metal, reusind astfel sa aibe un sunet modern si complex.

Bilete concert Need, Taine si MBP in club Quantic:

30 lei (presale)
40 lei (la intrare si in ziua concertului)

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.