“Hail To The Fire”, noul videoclip semnat de formatia japoneza Crystal Lake poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe ultimul album, “Helix”, lansat in lua noiembrie 2018.

Crystal Lake, unul dintre numele cu cea mai rapida ascensiune de pe scena de metal asiatica, va concerta la Rockstadt Extreme Fest 2019, care va avea loc intre 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov.

Infiintat in 2002 in Tokio, Japonia, Crystal Lake aduce un sound dur, dar melodic, rezultat al imbinarii influentelor metalcore cu cele ale rockului progresiv si ale nu metal. Au cunoscut succesul inca de la primul album, intitulat “Dimension” (2006), care le-a adus turnee pe continentul asiatic alaturi de nume precum Parkway Drive, Hatebreed, The Ghost Inside si multe altele, fiind descrisi drept “una dintre noile vedete ale scenei metal internationale care a atras atentia si a generat cele mai multe reactii”.

In ciuda catorva schimbari de componenta, Crystal Lake si-a continuat explorarile muzicale, ce au avut ca rezultat EP-ul “Cubes” (2014), urmat si el de o serie de turnee pe continent. La doar un an distanta, trupa a lansat cel de-al doilea album, “The Sign”, sub Artery Recording, urmat la putin timp de un al treilea, “True North”.

Eforturile nu au ramas fara rezultat, astfel ca formatia a reusit sa-si construiasca o baza puternica de fani si in afara Asiei, lucru care i-a adus in toamna lui 2017 ocazia de a porni in turneu de-a lungul Europei si in Marea Britanie. A urmat un al doilea tur de forta european ce a inclus zece tari si show-uri la unele festivaluri importante, precum Resurrection Fest sau Jera On air.