11 Aug 2020

Akral Necrosis isi lanseaza noul album in clubul Quantic

Akral Necrosis se pregateste sa lanseze cel de-al treilea album de studio pe 25 septembrie 2020, in cadrul unui concert special, singurul pe care...

august, 2019

01aug5:00 am04(aug 4)12:00 amRockstadt Extreme Fest 2019

more

Event Details

Cea de-a saptea editie a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Romania, va avea loc intre 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov (terenul de Biatlon de la baza cetatii).

Ca si noutate, vor fi disponibile si bilete pentru fiecare zi de festival care vor fi puse in vanzare aproximativ cu 1 luna inainte de inceperea evenimentului la pretul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite in momentul punerii lor in vanzare.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Incepand de la aceasta editie Rockstadt Extreme Fest va avea doua scene mari iar sectiunea food-court va fi mutata intr-un alt areal din interiorul festivalului, cu acces facil si care va oferi o diversitate si mai mare in ceea ce priveste mancarea si cu un spatiu mult mai generos pentru servirea mesei.

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in format fizic, biletele pot fi gasite in urmatoarele locatii: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Time

1 (Thursday) 5:00 am - 4 (Sunday) 12:00 am

Location

Rockstadt Extreme Fest

Strada Cetatii

X