NYTT LAND concerteaza in septembrie in club Quantic!

23

NYTT LAND isi prezinta noua capodopera cu ocazia unui concert special in data de 19 Septembrie 2024, pe scena clubului Quantic din Bucuresti unde va invita intr-o lume spirituala si cosmica. Evenimentul este recomandat fanilor HEILUNG, WARDRUNA si RUNAHILD.

Biletele sunt disponibile in reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:

– Oferta presale – 70 de lei plus taxe la vedere.
– Pret intreg – 80 de lei plus taxe la vedere.

Format din cuplul de samani Natasha “Baba Yaga” si Anatoly Pakhalenko in 2013, NYTT LAND ofera unul dintre cele mai captivante si remarcabile spectacole pe care scena de dark folk le are de oferit. In 2023, duo-ul siberian a revenit cu un nou material, intitulat “Torem”, lansat via Napalm Records.

Torem” invita ascultatorii sa patrunda intr-o lume mistica unde instrumentele stravechi se intalnesc cu invocatii hipnotice. Albumul te poarta intr-o calatorie unica ce tine de noua trilogie a trupei, dedicata celor trei lumi din cosmologia tarii lor. “Torem” este cantat in limbile vechi Khanty (tribul nativ siberian) si scandinava veche (islandeza veche), iar titlul inseamna “Marele Cer”, in limbile finno-ugrice ale popoarelor indigene din Siberia – Cerul Mare pe care stau stramosii si unde sufletele oamenilor si animalelor renasc in forma de pasari. Acesta este si locul in care samanul face prima calatorie pentru a invata intelepciunea Marelui Duh.

Muzica unica al proiectului NYTT LAND este inspirata de sunetul naturii siberiene – radacinile lor muzicale sunt profund legat de mitologie, teme istorice si cultura samanica antica. Calatoria cosmica a celor de la NYTT LAND culmineaza cu “Rise of Midgard”, care marcheaza aparitia imaginii nașterii a samanului, rascoala din trupul gigantului Ymir din Midgard ca cea mai inalta creatie a zeilor in puterea lor; iar trupa ofera coloana sonora muzicala perfecta.

Cu o naratiune captivanta, imagini inspaimantatoare, atmosfera intunecata si melodii incapsulate de cantari din gat, ritmuri meditative si un spirit din lumea mitologiei si naturii, NYTT LAND ofera spectacol de neuitat si de neratat.