Korn si Spiritbox concerteaza la ARTmania Festival 2024!

33

Korn, unul dintre numele cele mai influente ale scenei rock si metal internationale, care a contribuit semnificativ la definirea si promovarea curentului nu metal, si Spiritbox, una dintre noile senzatii metal ale momentului, vor urca pe scena ARTmania Festival ce va avea loc in perioada 26 – 28 iulie 2024 la Sibiu.

Cele doua trupe se adauga line-up-ului editiei cu numarul 17 care include o serie de nume sonore, ce vor fi prezente in Piata Mare din Sibiu, precum: Borknagar (NO), Monuments (UK), Satyricon (NO), The Flower Kings (SE), Alpha Q (RO), Awake the Demons (RO) si TAINE (RO), noi nume urmand sa fie anuntate in viitor.

Abonamentele sunt disponibile pe artmaniafestival.ro.

Show-ul Korn din cadrul festivalului face parte din turneul european de promovare al celui mai recent album, “Requiem“, trupa alegand ARTmania pentru concertul pe care il vor sustine la aproape zece ani de la ultima intalnire cu publicul din Romania.

Spiritbox (CA), tanara senzatie metal a zilelor noastre, considerata singura trupa din ultimii ani care a cunoscut o ascensiune atat de rapida, de la Slipknot incoace, va concerta la ARTmania pentru prima data in Romania.

Spiritbox, nume inspirat de dispozitivul prin care se crede ca se poate vorbi cu cei trecuti in cealalta lume, este trupa care a strans 66 de milioane de streamuri inainte de a-si lansa albumul de debut, crescand acest numar la 300 de milioane dupa lansarea primului LP, “Eternal Blue” (2017), material care a ajuns pe locul 1 in topurile rock si hard rock din SUA si Canada, urcand pe locul 13 pe Billboard 200.