Dirty Shirt te invita la Dirty Fest 2024!

21

După ce în ultimii 5 ani, în ciuda pandemiei COVID, activitatea trupei Dirty Shirt a “explodat” atât în țară, cât și în străinătate (Wacken Open Air, Hellfest, Pol’and’Rock, Reload etc.), maramureșenii au pus la cale proiectul Dirty Fest 2024!

Pentru fanii vechi ai trupei, numele Dirty Fest nu este nou deoarece în perioada 2010 – 2013, Dirty Shirt organiza un mic festival cu același nume în curtea liceului din Seini, cu o scenă improvizată dintr-o remorcă de camion. Pentru nostalgici, concertul din 2010 poate fi vizionat pe www.youtube.com.

Dirty Fest 2024 a fost gândit ca un eveniment de două zile în care Dirty Shirt va prezenta câte un playlist diferit în fiecare zi de festival, ocazie cu care formația va include piese ce nu au mai fost cântate live de foarte mult timp. Bineînțeles că se va urca pe scenă în formula Big Band, alături de numeroși artiști invitați, atât muzicienii care au fost alături de trupă în turneele din ultimii ani, cât și artiști din trupele invitate la festival.

Line-up-ul festivalului va cuprinde două “nume grele” ale scenei rock/metal din România, alături de care Dirty Shirt a împărțit scena de nenumărate ori și față de care membrii trupei au un mare respect artistic și cu care au creat o prietenie ce durează de zeci de ani. Line-up-ul va fi completat cu trei dintre trupele clujene cele mai promițătoare din “noul val”.

Primele 100 de abonamente Early Bird sunt disponibile la doar 149 lei, prin www.AmBilet.ro.