27 May 2022
spot_img

Maximum Rock Festival se va desfasura in luna septembrie 2021

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, Maximum Rock Festival 2021, programat pentru zilele de 04 – 05 iunie, a fost reprogramat pentru 11 – 12 septembrie 2021, la Arenele Romane din București.

Formatiile reconfirmate pentru Maximum Rock Festival sunt: Epica (Olanda), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (Romania), Loch Vostok (Suedia) si Magnetic(Bulgaria).

Din pacate Devin Townsend si Katatonia nu vor participa la editia din septembrie, urmand ca acestia sa confirme participarea pentru editia din 2022. Aceste nume au fost inlocuite pe afis cu Eluveitie si Dirty Shirt.

Maximum Rock Festival 2021 va fi o editie mai diferita si, tinand cont de actualele restrictii anti Covid impuse de autoritatile din Romania, vom limita accesul publicului la 50% din capacitatea locatiei.

Abonamentele achizitionate pana in acest moment sunt valabile pentru aceasta editie a festivalului, iar cei care (din diferite motive) nu pot participa la eveniment pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022. Mai mult, toti cei care si-au achizitionat pana in acest moment abonamente si le vor folosi pentru editia din septembrie 2021, vor primi un discount la achizitionarea abonamentelor pentru editia din 2022.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Poze concert Iron Maiden si Lord Of The Lost la Romexpo 2022!

Legendara trupa britanica Iron Maiden a concertat joi, 26 mai 2022, in parcarea C de la Romexpo. Invitatii speciali...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X