Formatia Bullet For My Valentine revine la Bucuresti pentru a sustine un nou concert pe 8 aprilie 2019, la Arenele Romane (cort incalzit). In deschiderea trupei din Tara Galilor vor urca pe scena cei de la Enterfire.

Enterfire vin din Londra si abordeaza un mix de thrash metal si progressive cu influente melodice. O prezenta noua pe scena muzicala, bazele formatiei au fost puse de Niki B in 2017 caruia i s-au alaturat alti trei artisti cu un background muzical bine conturat.

Sound-ul specific trupei a rezultat din faptul ca fiecare artist are influente diferite din punct de vedere muzical, de la Pantera si Venom la Led Zeppelin sau Dream Theater.

Debutul trupei a avut loc tot in 2017 cu lansare piesei “Slave of Time” iar apoi a single-ului “Upon Humanity”, ambele extrase de pe albumul de debut ce a fost lansat in luna octombrie a anului trecut.

Biletele se pot achizitiona de pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– Golden Circle (fara loc in fata scenei) – 205 lei in presale si 220 la intrare + taxe 10 lei.
– Acces General (fara loc, in arena) – 165 in presale si 180 la intrare + taxe 10 lei.

Se pun in vanzare doar 400 de bilete Golden Circle si 1200 de bilete Acces General. La pretul tuturor biletelor comandate se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.