Videoclip nou Unearth, No Reprisal

30

No Reprisal”, noul videoclip semnat de americanii de la Unearth poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe ultimul material discografic, primul dupa o pauza de 4 ani, intitulat “Extinction(s)” lansat in luna noiembrie 2018 sub egida Century Media.

Pentru cel de-al 7-lea album de studio, formatia din Boston a lucrat cu Will Putney (Every Time I Die, Body Count, Gojira, Thy Art Is Murder, Silent Planet) de la Graphic Nature Studios. In plus, Adam Dutkiewicz de la Killswitch Engace a inregistrat partile de tobe.

Despre “Extinction(s)”, vocalul Trevor Phipps afirma ca piesele de pe acest album readuc sound-ul agresiv si forta intensa a primelor materiale ale formatiei, imbinate cu rafinamentul muzical obtinut de trupa de-a lungul carierei. La nivelul versurilor sunt abordate teme variate, unele cu tenta sociala si politica, “Incinerate”, spre exemplu, vorbind despre importanta unitatii intr-o lume care instiga permanent la ura si la divizare, de vreme ce constant ni se spune sa uram pe cineva pentru simplul fapt ca e diferit de noi sau pentru ca are alte viziuni.

Unearth este noul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2019, care va avea loc intre 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov.