9 Aug 2022

Videoclip nou Unearth, No Reprisal

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

No Reprisal”, noul videoclip semnat de americanii de la Unearth poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe ultimul material discografic, primul dupa o pauza de 4 ani, intitulat “Extinction(s)” lansat in luna noiembrie 2018 sub egida Century Media.

Pentru cel de-al 7-lea album de studio, formatia din Boston a lucrat cu Will Putney (Every Time I Die, Body Count, Gojira, Thy Art Is Murder, Silent Planet) de la Graphic Nature Studios. In plus, Adam Dutkiewicz de la Killswitch Engace a inregistrat partile de tobe.

Despre “Extinction(s)”, vocalul Trevor Phipps afirma ca piesele de pe acest album readuc sound-ul agresiv si forta intensa a primelor materiale ale formatiei, imbinate cu rafinamentul muzical obtinut de trupa de-a lungul carierei. La nivelul versurilor sunt abordate teme variate, unele cu tenta sociala si politica, “Incinerate”, spre exemplu, vorbind despre importanta unitatii intr-o lume care instiga permanent la ura si la divizare, de vreme ce constant ni se spune sa uram pe cineva pentru simplul fapt ca e diferit de noi sau pentru ca are alte viziuni.

Unearth este noul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2019, care va avea loc intre 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

The Mars Volta a lansat piesa Vigil – Audio

Formatia The Mars Volta revine dupa o lunga pauza, mai exact 10 ani, cu lansarea unui nou album de...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X