Concert Skid Row la Posada Rock 2020

494

Skid Row este primul headliner confirmat pentru festivalului Posada Rock ce se va desfasura pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel in perioada 14 august – 16 august 2020.

Infiintata in 1986 si cunoscand un succes fulminant la inceputul anilor ‘90, Skid Row s-a detasat clar din plutonul trupelor de la finalul erei de glorie a glam rock-ului american. Hituri care au dominat clasamentele muzicale, discuri de aur si de platina, turnee mondiale si show-uri pe stadioane pline au marcat prima parte a carierei trupei din New Jersey, in care au fost lansate albumele ”Skid Row” (1989), ”Slave to the Grind” (1991) si ”Subhuman Race” (1995). Amestecul de balade cu succes garantat la publicul larg si piese in forta, cu riffuri metal si atitudine punk, a permis formatiei sa mearga in turneu atat cu Bon Jovi, dar si cu Pantera, printre altii.

Odata cu despartirea de vocalistul Sebastian Bach, trupa a intrat intr-un con de umbra, insa in ultimii ani activitatea concertistica a fost reluata sustinut, prin cooptarea solistului ZP Theart (ex-Dragonforce). In prezent, Skid Row se pregatesc de lansarea ”United World Rebellion”, un nou album de studio. ”Cand am re-format trupa, am vrut sa fim relevanti in prezent, fara sa ne bazam exclusiv pe succesul din trecut. Asa ca am compus piese noi si am pornit in turneu”, spune bassistul Rachel Bolan.

Skid Row este doar unul dintre headlinerii editiei de anul viitor a Festivalului Posada Rock. Alte nume mari internationale in recital vor fi anuntate in perioada imediat urmatoare. Lor li se vor adauga cei 10 newcomeri care vor participa la concursul care pune la bataie premii consistente, festivalul ramanand si anul viitor o rampa de lansare pentru trupele rock tinere, respectandu-si statutul de cel mai important festival concurs din tara.

Abonamentele Early-Bird se pot achizitiona de pe iabilet.ro la pretul promotional de 100 de lei/buc.

Vor fi disponibile doar 5.000 de abonamente si/sau bilete pentru o zi, dupa cum urmeaza:

– Early-Bird: 500 de abonamente la pretul de 100 de lei pana pe 15 decembrie 2019.
– Presale 1: 1.000 de abonamente la pretul de 140 de lei pana pe 1 februarie 2020.
– Presale 2: 1.000 de abonamente la pretul de 170 de lei pana pe 1 mai 2020.
– Normal: 1.000 de abonamente la pretul de 200 de lei pana pe 13 august 2020.
– Biletele pentru o zi se vor pune in vanzare pe 1 august, la pretul de 100 de lei/buc.

Daca evenimentul nu va fi Sold-Out, la intrarea in festival, preturile vor fi urmatoarele:

– Abonament: 250 de lei/buc.
– Bilet valabil o singura zi: 150 de lei/buc.