1 Oct 2020

Videoclip nou Six Feet Under, Blood of the Zombie

Six Feet Under, unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate nume de pe scena death metal internationala, va lansa pe 2 octombrie 2020,...

S-au pus in vanzare abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2019

Citește și

Videoclip nou Six Feet Under, Blood of the Zombie

Six Feet Under, unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate nume de pe scena death metal internationala, va...

Asculta noua piesa Sodom, Sodom & Gomorrah – Lyric Video

Veteranii de la Sodom, cu o cariera muzicala de aproape 40 de ani, vor lansa pe 27 noiembrie 2020,...

Asculta noua piesa My Dying Bride, A Secret Kiss

Formatia britanica My Dying Bride (doom metal) a lasat un lyric video pentru piesa "A Secret Kiss", melodie ce...
RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Cea de-a saptea editie Rockstadt Extreme Fest va avea loc in perioada 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov (terenul de Biatlon de la baza cetatii). Ca si noutate, vor fi disponibile si bilete pentru fiecare zi de festival care vor fi puse in vanzare aproximativ cu 1 luna inainte de inceperea evenimentului la pretul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite in momentul punerii lor in vanzare.

Primul nume deja confirmat la Rockstadt Extreme Fest 2019 este Paradise Lost, pionierii gothic/doom metalului alegand sa includa festivalul pe harta concertelor sustinute in contextul aniversarii celor 30 de ani de existenta.

Abonamentele pentru editia 2019 se pot achzitiona din reteaua iaBilet si pe site-ul oficial al festivalului, www.rockstadtextremefest.ro.

Pre-sale 1 – primele 1.000 de abonamente vor avea un pret special de 190 lei/ buc. (valabil pana la epuizarea lor, dar nu mai tarziu de 16 septembrie 2018)
Pre-sale 2: va include 1.000 de abonamente cu pretul de 230 lei/ buc. (valabil pana la epuizarea acestora, dar nu mai tarziu de 21 octombrie 2018)
Pre-sale 3: va include 1.000 de abonamente cu pretul de 270 lei/ buc. (valabil pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziu de 13 ianuarie 2019)
Pre-sale 4: va include 1.000 de abonamente cu pretul de 310 lei/ buc. (valabil pana la epuizare, dar nu mai tarziu de 17 martie 2019)
Pre-sale 5: va include 1.000 de abonamente cu pretul de 350 lei/ buc. (valabil pana la epuizare, dar nu mai tarziu de 16 iunie 2019)

Dupa data de 16 iunie 2019 si pe perioada festivalului abonamentele vor costa 390 lei bucata.

In format fizic, biletele pot fi gasite in urmatoarele locatii: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele articole

Videoclip nou Six Feet Under, Blood of the Zombie

Six Feet Under, unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate nume de pe scena death metal internationala, va...

Asculta noua piesa Sodom, Sodom & Gomorrah – Lyric Video

Veteranii de la Sodom, cu o cariera muzicala de aproape 40 de ani, vor lansa pe 27 noiembrie 2020, cel de-al 16-lea album de...

Asculta noua piesa My Dying Bride, A Secret Kiss

Formatia britanica My Dying Bride (doom metal) a lasat un lyric video pentru piesa "A Secret Kiss", melodie ce este inclusa pe noul EP-ul,...

Bruce Springsteen a lansat clipul Ghosts – Lyric Video

La doar un an de la aparitia discului “Western Stars“, cantaretul american Bruce Springsteen, supranumit “The Boss“, va lansa pe 23 octombrie 2020, noul...

Videoclip nou Marilyn Manson, Don’t Chase The Dead

“Don’t Chase The Dead”, noul videoclip Marilyn Manson poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “We Are Chaos”, cel de-al 11-lea...
- Advertisement -

Articole similare

- Advertisement -
X