Concert Rod Stewart in septembrie in Piata Constitutiei din Bucuresti

130

Pe 23 septembrie 2018, Rod Stewart, unul dintre cei mai mari artisti din toate timpurile, va concerta in Piata Constitutiei din Bucuresti. Accesul este gratuit si se face incepand cu ora 17:00. In deschiderea mult asteptatului concert, va urca pe scena trupa Vunk, una din cele mai indragite formatii de pop-rock din Romania, recunoscuta pentru sunetul unic, story-telling si energie, cu hituri precum “Pleaca”, “Asa si” sau “1000”.

In cariera sa de peste 50 de ani, artistul a acumulat vanzari din peste 200 de milioane de albume si single-uri si a castigat comunitati de fani din intreaga lume. In anul 2016, acesta a primit titlul onorific de Cavaler din partea Majestatii Sale Regina Elisabeta a II-a pentru contributiile sale in muzica si pentru actele caritabile.

Rod Stewart a devenit cunoscut la finalul anilor 1960, cand facea parte din The Jeff Beck Group. A cantat apoi cu Faces, in paralel dezvoltandu-si cariera solo. A colaborat cu numerosi artisti, intre care Ronnie Wood, Tina Turner, Sting, Brian Adams, Mick Fleetwood si Peter Green.

Rod Stewart a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame in 1994, ca artist solo, si in 2012 ca membru al grupului Faces.