Concertul WASP de la Bucuresti a fost anulat

259

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, concertul pe care formatia americana WASP urma sa-l sustina in Romania pe 11 noiembrie 2020, la Arenele Romane din Bucuresti (Cort incalzit) a fost anulat, ca de altfel tot turneul “1984 to Headless“.

Cu toate acestea WASP va reprograma acest turneu, iar datele oficiale vor fi anuntate in scurt timp. Biletele achizitionate pentru concertul WASP din data de 11 noiembrie 2020, raman valabile pentru noua data ce va fi anuntata in scurt timp.

Cei care nu doresc pastrarea biletelor pentru noua data pot opta pentru schimbarea acestora in vouchere. Aceasta cerere se poate face in termen de 30 de zile de la prezentul anunt (la dresa de email: contact@ambilet.ro), in caz contrat biletele devin automat valabile pentru noua data a concertului WASP, data ce va fi anuntata in urmatoarea perioada.

W.A.S.P. este una dintre cele mai cunoscute formatii americane de heavy metal. Formata in 1982, de Blackie Lawless, trupa are la activ 15 materiale discografice ce au propulsat-o in cele mai importante topuri muzicale din Europa si America.

Hituri precum “I Wanna Be Somebody“, “Forever Free” si “Wild Child” au strans sute de mii de fani in jurul formatiei, facand posibile numeroase concerte sold-out. In prezent, trupa este formata din Blackie Lawless – voce, chitara, Doug Blair – chitara, Mike Duda – bass si Aquiles Priester – tobe.