Garana Jazz Festival 2020, se va desfasura in luna august

44

Cu toate ca este o perioada dificila avem vesti bune pentru iubitorii de jazz. Cea de-a 24-a editie Garana Jazz Festival va avea loc intre 6 si 9 august 2020, in Poiana Lupului din Garana iar organizatorii au reconfigurat line-up-ul, si ne propun o editie 100% europeana. Concertele vor avea loc pe o singura scena, cea din Poiana Lupului.

Garana Jazz Festival 2020, va gazdui personalitati ale jazzului european cu contributii remarcabile la evolutia jazzului mondial, precum si muzicieni din elita jazzului romanesc. Unii dintre muzicieni au mai fost oaspeti ai festivalului, altii vor canta pentru prima oara aici. Veti putea asculta cele mai noi compozitii ale lor, va veti putea bucura de diversitatea stilistica a proiectelor si, de ce nu, va puteti indragosti de muzicieni la prima ascultare.

Iata trupele confirmate pana acum: RYMDEN (Norvegia, Suedia), David Helbock Trio (Austria), Quadrivium – Markus Stockhausen & Jorg Brinkmann (Germania), Vasko Atanasovski Adrabesa Quartet feat. Michel Godard (Slovenia, Italia, Franta), Edgar Knecht meets Frederik Koster (Germania), iar din Romania: Marius Pop Band, Emi Dragoi Group si Van Der Cris.

Organizatorii spera sa ii poada aduce la Garana Jazz Festival si pe: Shri – The Letter (UK, Norvegia), Dhafer Youssef (Tunisia), Lars Danielsson – Liberetto III (Suedia, Franta), ADHD (Islanda), insa vor revenii cu detalii in perioada urmatoare.

Biletele vor fi puse in vanzare pe bilete.ro intr-un numar limitat, conform restrictiilor actuale privind numarul de persoane care pot participa la un eveniment in aer liber. Vor exista doar abonamente pentru intreaga durata a festivalului, la pretul de 360 ron.

Abonamentele deja achizitionate pentru festival raman valabile pentru perioada 6 – 9 august 2020. In cazul in care nu puteti participa anul acesta, exista posibilitatea de a folosi biletul la editia din 2021 sau de a primi de la bilete.ro un voucher valabil pana la 31 decembrie 2021.