Romanian Black Metal Elite lanseaza splitul Grohot/Faunul din Smida pe casete audio!

13

Splitul dintre Grohot si Faunul din Smida, intitulat “Hranind gurile infomentate” se lanseaza pentru prima data in format fizic via Romanian Black Metal Elite ca serie limitata de casete audio facute in mod profesionist. Materialul a fost imprimat in afara tarii pe casete aurii cu design printat, cu jcard de calitate, in carcase cu usita aurie.

Lotul este limitat la 50 de bucati, iar doritorii pot comanda prin paginile oficiale Grohot, Faunul din Smida sau Romanian Black Metal Elite.

La origine un canal youtube dedicat promovarii materialelor de calitate black metal facute in tara, Romanian Black Metal Elite se transforma in 2024 intr-un label mic, cu focus pe casete audio facute la un nivel ridicat de calitate, dar si cu un design pe masura. Al doilea din cele patru materiale planificate pentru 2024 va fi anuntat in urmatoarea perioada.

“Ne-am decis sa facem urmatorul pas si sa oferim niste materiale underground facute cat mai profesionist. Incepem usor, doar cu casete si tiraje limitate dedicate pasionatilor de underground si de format fizic. Avem in plan inca 3 materiale pentru acest an. Daca totul merge ok, 2025 poate sa aduca inca un format, dar mai e pana acum. Le multumim celor de la Sun & Moon Records pentru ca ne-au ajutat sa gasim un loc unde sa putem face niste casete bestiale si impecabile cand vine vorba de calitate.”

Hranind gurile infometate” a fost lansat pe 1 februarie, digital, prin Romanian Black Metal Elite. Materialul poate fi ascultat in intregime pe Youtube, bandcamp sau pe platformele de streaming.

“Ne-am unit fortele ca sa cream un soi de otrava concentrata prin alaturare. Ca efectul sa fie imediat, am decis sa lucram cat mai rapid cu putinta. “Hranind gurile infometate” a fost scris, inregistrat si mixat in mai putin de o luna, fara niciun fel de ajutor din exterior. Rezultatul final reflecta perfect modul de lucru, split-ul suna crud si necrutator, iar black metalul oferit este pur, nealterat.” au declarat cele doua trupe.

Fiecare trupa a contribuit cu 3 piese noi pentru fiecare side “Hranind gurile infometate”.

Grohot – Side A
1. Scufundat
2. Durere impietrita
3. Morminte uitate

Faunul din Smida – Side B
1. Dogma mutilatilor
2. Musc din carnea lui Iblis
3. Nimeni nu e mai presus