Placebo concerteaza in iulie la Arenele Romane!

38

Placebo canta pe 30 iulie 2024, la Arenele Romane din Bucuresti. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird si se pun in vanzare pe 14 martie la ora 10:00.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– Premium (cu loc in zonele K si E) – 339 lei in earlybird, 359 lei in presale si 400 lei la intrare. Biletele Premium asigura acces si in zona Teren, afis cadou si earlyentry.
– Teren (pe teren, fara loc, in fata scenei) – 289 lei in earlybird, 309 in presale si 350 lei la intrare.
– Acces General (cu loc in Arena) – 259 lei in earlybird, 279 lei in presale si 330 lei la intrare.

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.