Concert Bruce Dickinson la Arenele Romane din Bucuresti!

103

Bruce Dickinson revine la Bucuresti pe 3 iunie 2024. Concertul va avea loc la Arenele Romane și face parte din turneul de promovare a albumului “The Mandrake Project“, primul material solo al artistului în aproape 20 de ani, programat pentru lansare la începutul anului viitor. Un eveniment organizat de Emagic și Live Nation.

Biletele pentru concertul Bruce Dickinson de pe 3 iunie, de la Arenele Romane, pot fi achiziționate în rețelele entertix.ro, iabilet.ro, tickets.emagic.ro și bilete.emagic.ro, începând cu 10 noiembrie, la ora 12:00 PM, precum și în presale, începând cu 8 noiembrie, ora 12:00 PM.

Cunoscut în întreaga lume ca unul dintre cei mai importanți și distincți vocaliști de heavy metal din toate timpurile, și ca solist al legendarei trupe Iron Maiden, Bruce Dickinson va lansa un nou album solo în primele luni ale anului 2024, sub egida BMG Records. Intitulat “The Mandrake Project“, materialul îi aduce din nou împreună pe Bruce Dickinson și producătorul Roy Z.

The Mandrake Project va fi al șaptelea album solo al lui Dickinson și primul lansat în aproape 20 de ani de la “Tyranny Of Souls”, din 2005.