Concert Mother of Millions si Allen’s Hand in club Quantic!

29

Mother of Millions din Grecia concerteaza in club Quantic pe 2 noiembrie 2023, in cadrul unui turneu care viziteaza 7 tari. Alaturi de formatia de progressive metal vor urca pe scena si cei de la Allen’s Hand, care abordeaza sonoritati alternativ/prog rock.

Biletele pot fi achizitionate de pe iabilet la oferta de presale:

– 55 lei – acces general – earlybird in limita a 50 de bilete
– 65 lei – acces general – presale – pana pe 1.11.2023 inclusiv
– 80 lei – acces general – doar in ziua evenimentului – online si la intrare

Mother of Millions este o formatie prog-metal, compusa din 4 membri, cu sediul în Atena, Grecia, avandu-l vocalist pe George Prokopiou de la Poem. Trupa a lansat 4 albume, „Human”, (Bungalo 2014), „Sigma”(ViciSolum Productions 2017), Artifacts (ViciSolum Productions 2019), Orbit (ViciSolum Productions 2022), bucurandu-se de cele mai pozitive recenzii din partea publicului si a presei muzicale globale. Un nou EP intitulat „Orbit”, a fost lansat recent, in timp ce trupa lucreaza la un nou album.

Grupul a susținut spectacole sold-out la Atena, a facut turnee in Europa si a impartit scena cu artisti precum Pain of Salvation, Devin Townsend, Leprous samd. Sound-ul Mother of Millions este in acelasi timp masiv cat si cinematografic, cu peisaje sonore intense care implica ritmuri elaborate, estetica populara si melodii rock progresiv.

Rockerii alternativi/progresivi Allen’s Hand sunt o trupa greceasca cel putin diferita formata in 2008 si pana in prezent au lansat albumul de debut “Linear” urmat de un dublu album, „French Fries Are The Devil / The Devil’s In The Mayo”.

In prezent, o noua serie de single-uri a fost lansata, inclusiv “Thermochemistry”, “Pina Colada”, “Poutsatron”, etc., ce vor ajunge pe urmatorul album al trupei, numit “Chicken King”.