Concert Of The Wand & The Moon si Stroszek in club Quantic!

60

Luna ianuarie 2024, vine cu un super-concert de dark neofolk şi experimental alături de Of The Wand & The Moon şi Stroszek pe data de 18, in club Quantic din Bucuresti, cu incepere de la ora 20.00. Accesul publicului se va face de la 18.30.

Eveniment organizat de Cavalleria Events si OST Cultural Events. Biletele au fost puse in vanzare prin reteaua iabilet.ro la urmatoarele categorii de preturi:

– 65 lei (presale I)
– 85 lei (in ziua evenimentului)

Danezii de la :of The Wand & The Moon au revenit in 2021, după o absenţă de un deceniu de la “The Lone Descent” din 2011 (al cincilea album de studio), cu un nou material intitulat “Your Love Can’t Hold This Wreath of Sorrow”.

Cele 10 piese de pe album sunt foarte atmosferice, melancolice și crepusculare, şi dovedesc clar rădăcinile de inspiratie ale lui Kim Larsen, de la cântăreți/compozitori din anii 60-70, precum Lee Hazlewood, Leonard Cohen și Serge Gainsbourg sau coloane sonore ale filmelor din aceeași perioadă. Dar cel mai important aspect de menţionat pe acest nou material este dezvoltarea sunetului de pe „The Lone Descent” (2011).

Pe de altă parte, menține încă seva neo-folk întunecată a trupei, dar este şi un pas uriaș pentru noi direcții muzicale. Albumul include și invitați ca King Dude, legendarul cântăreț/autor/artist danez Martin Hall, precum și alte câteva nume cunoscute de pe scena daneză, cum ar fi Uffe Lorenzen (Baby Woodrose), Bo Rande (Blue Foundation) și Sarah Hepburn (Kloster a.o.).

Nu în cele din urmă, asistăm şi la o revenire a proiectului Stroszek, după o pauză de 11 ani, pentru compozitorul de bază, Claudio Alcara (compozitorul si chitaristul formatiei de
black metal Italian Frostmoon Eclipse) cu “about all the bad days in the world”, album care va fi lansat in decembrie 2023, alături de reeditarea materialului de succes “sound graveyard bound”.