SoundArt prezinta concert Naxatras in club Quantic!

10

SoundArt revine in atentia publicului cu o editie speciala in aceasta toamna, in care Naxatras din Grecia va urca pe scena clubului Quantic pe data de 20 octombrie, pentru noua portie sanatoasa de stoner/hard rock/prog-psihedelic.

Concertul grecilor face parte din turneul PARALLEL REALMS TOUR 2023, concentrat pe 10 orase est-europene. Trupa va poposi si in clubul Form Space din Cluj-Napoca, a doua zi dupa cel din Quantic Club, Bucuresti.

Biletele se gasesc in reteaua iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– Presale I: 60 de lei
– In ziua concertului: 80 de lei

Naxatras este o trupa de hard-rock psychedelic din Grecia. Stilul trupei imbina psihedelicul cu notele groove, riffuri grele si solouri de chitara melodioase si ample, toate piesele formatiei avand un puternic impact sonor din anii ’70.

Trupa s-a infiintat in anul 2012, iar in 2015, au inregistrat primul lor album. In etapele de inregistrare/mixare/masterizare ale albumului au fost folosite doar echipamente analogice si toate piesele au fost interpretate in intregime live intr-o singura zi. “Naxatras” a devenit una dintre cele mai de succes lansari ale genului si a primit o larga apreciere din partea criticilor si a publicului. In 2016, au lansat al doilea album , intitulat “II”, precum si un EP.

In 2017, au lansat single-ul “All the Stars Collide Into a Single Ray” si au inregistrat al treilea album, folosind tehnici complet analogice si live. Albumul “III” a fost lansat in 2018, urmat de un material live captat intr-un concert sold-out din Atena, care a avut loc la locatia emblematica “Gagarin 205”.

Pentru al patrulea material de studio, Naxatras l-a recrutat pe multi-instrumentistul Pantelis Kargas pentru clape si sintetizatoare. Artwork-ul este o creatie a apropiatului colaboratorului, Chris RW, care a semnat grafica tuturor albumele lor. “IV” a fost lansat pe 25 februarie 2022. Trupa si-a dezvoltat o reputatie pentru spectacole live pline de energie, combinand elemente de rock psihedelic/progresiv, stoner, funk, jazz, muzica electronica alaturi de estica trippy/psihedelica pentru a realiza o stimulare deplina a simturilor.

Au facut numeroase turnee si au concertat in majoritatea tarilor europene, inclusiv festivaluri precum Desertfest, Ozora si Dunajam si un turneu in Australia.