Five Finger Death Punch anuleaza concertul de la Bucuresti!

137

Five Finger Death Punch a anulat ultimele trei concerte din turneul european din aceasta vara. Este vorba despre show-urile din Romania (informatiile despre concertul de la Bucuresti vor fi disponibile in scurt timp), Suedia si Elvetia.

Pentru a va recupera banii platiti pe bilet, va rugam sa intrati pe iabilet.ro/retur si sa urmati pasii de acolo.

Ivan Moody, solistul trupei, a fost sfatuit de medici sa se odihneasca si sa se abtina de la calatorii pana la inceputul lunii iulie pentru a-si reveni complet dupa recenta interventie chirurgicala de hernie.

Five Finger Death Punch vin din Nevada, Statele Unite, s-au format in 2005 si au lansat 9 albume de studio, un album live, doua compilatii, un EP si 33 de single-uri. Albumul de debut din 2007 a vandut peste 500.000 de exemplare doar in Statele Unite iar al doilea si al treilea deja au depasit 1 milion si au fost certificate Platinum de catre RIAA. Cu al sau carismatic dar si misterios solist, Ivan Moody, Five Finger Death Punch tine capetele de afis ale majoritatii festivalurilor din jurul lumii iar cel mai recent album, “Afterlife” lansat pe 19 august 2022 a fost promovat la nivel mondial prin turnee alaturi de Megadeth si The Hu.

Numele trupei este inspirat dintr-un film clasic de arte martiale. Trupa combina mai multe stiluri de la heavy metal la groove metal, alternative metal, hard rock sau thrash metal iar piese precum “Wrong Side of Heaven”, “Blue on Black”, “Bad Company”, “Gone Away” sau “A Little Bit Off”, piese cu zeci si sute de milioane de vizualizari pe Youtube, vor ramane peste ani in istoria muzicala a genului metal.