Program si reguli de acces pentru concertul Hollywood Vampires de la Romexpo!

39

Pe 8 iunie 2023, Hollywood Vampires, supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry (Aerosmith) revine la Bucuresti, pentru un concert la Romexpo in Parcarea C, in aer liber. In deschidere vor urca pe scena 12 Limbs.

Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expozitiei, incepand cu ora 19:00 iar concertele incep de la ora 20:00. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite.

Exista si un Food Court cu Food Trucks generos precum si baruri, publicul avand de ales atat pe partea de food cat si de bauturi dintr-o gama variata de optiuni. In perimetrul evenimentului va exista si o zona de merchandise in categoria C. Bineinteles nu vor lipsi toaletele.

Poze concert The Hollywood Vampires la Romexpo, Bucuresti pe 6 iunie 2016!

Program concert Hollywood Vampires la Romexpo:

Acces 19:00
12 Limbs 20:00 – 21:00
Hollywood Vampires 21:30

Este interzis accesul cu obiecte:

– sticle, conserve.
– mancare sau bauturi de orice fel.
– artificii, arme, obiecte periculoase.
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser).
– umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine).
– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil).
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
– animale de companie.
– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului! La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate. Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.

Accesul copiilor:

– Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.
– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Categorii de bilete si bratari:

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
Posesorii de bilete la categoriile VIP, Heroes (A) si Boogiemen (B) vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Drunk Friends (C) nu vor primi bratara la acces.
– Categoria VIP – Pe platforma la inaltime, aproape de scena, cu bar separat si toaleta premium separata. Fanii cu bilet VIP au acces in toate categoriile de bilete.
– Categoria Heroes (A) – in picioare, in fata scenei; posesorii de biletele la categoria Heroes (A) nu au acces la categoria VIP, dar au acces la categoria Boogiemen (B) si Drunk Friends (C).
– Categoria Boogiemen (B) – in picioare in spatele categoriei Heroes (A). Posesorii de bilete la categoria Boogiemen (B) nu au voie sa intre la categoria VIP si nici la categoria Heroes (A), dar au voie la categoria Drunk Friends (C).
– Categoria Drunk Friends (C) – in picioare in spatele categoriei Boogiemen (B) . Posesorii de bilete la categoria Drunk Friends (C) nu au voie sa intre la nicio alta categorie.

Bilete concert Hollywood Vampires la Romexpo:

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. Biletele au urmatoarele preturi:

– Earlybird: Heroes (A): 429 lei, Boogiemen (B): 349 lei, Drunk Friends (C): 269 lei.
– Presale: Heroes (A): 449 lei, Boogiemen (B): 369 lei, Drunk Friends (C): 289 lei.
– La intrare: Heroes (A): 480 lei, Boogiemen (B): 400 lei, Drunk Friends (C): 350 lei.

Nu uitati de biletele Vampire Pack pentru 3 prieteni la preturi promotionale. Acestea se pot achizitiona la preturile de mai jos:

– Vampire Pack – 3 bilete la Heroes (A) la 987 lei.
– Vampire Pack – 3 bilete la Boogiemen (B) la 807 lei.
– Vampire Pack – 3 bilete la Drunk Friends (C) la 597 lei.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilet.