Possessed concerteaza in iulie in clubul Quantic din Bucuresti!

91

Trupa americana Possessed, nume care nu mai are nevoie de prezentare pentru fanii genului death metal,va concerta pe 17 iulie 2023, in clubul Quantic din Bucuresti.

Possessed a luat fiinta in 1983, si este recunoscuta pentru stilul rapid si vocea guturala a lui Jeff Becerra. Este considerata de foarte multi ca fiind prima trupa de death metal. Au la activ trei albume de studio, “Seven Churches” (1985), “Beyond the Gates” (1986) si “Revelations of Oblivion” (2019).

Seven Churches” este considerat materialul care a facut practic legatura intre thrash metal si death metal, avand un rol covarsitor in cristalizarea celui din urma ca stil muzical de sine statator, multi specialisti dar si artisti considerandu-l primul material autentic de death metal.

Cu toate ca de la formarea lor, la inceputul anilor ’80, pana in prezent, au avut momente de pauza, Possesed reprezinta un etalon al scenei death metal internationale, influentele muzicale ale formatiei regasindu-se in majoritatea trupelor ce abordeaza acest gen muzical.

Biletele se pot achizitiona de pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– Primele 200: 109 lei (primele 200 de bilete)
– Urmatoarele 200: 119 lei
– In presale: 140 lei
– La acces: 150 lei

La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.