23 Mar 2023

Videoclip nou Possessed, Shadowcult

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Formatia americana Possessed, nume care nu mai are nevoie de prezentare pentru fanii genului death metal, a dezvaluit ca mult asteptatul album poarta numele “Revelations Of Oblivion”.

Mai mult, americanii au confirmat ca acesta va fi lansat pe 10 mai 2019, sub egida Nuclear Blast Records, iar primul videoclip de promovare este “Shadowcult” si poate fi urmarit mai jos. Acesta a fost filmat cu ocazia concertului sustinut la festivalul Bloodstock Open Air.

“Revelations Of Oblivion” este albumul cu numarul trei din cariera trupei si vine dupa o pauza de 33 de ani, precedentul disc, “Beyond the Gates”, fiind lansat in 1986. Acesta a fost inregistrat in studiourile NRG iar mixajul si masterizarea ii apartin celebrului Peter Tagtgren (Hypocrisy, Pain, Bloodbath, Immortal). Artwork-ul poarta semnatura artistului polonez Zbigniew Bielak (Ghost, Enslaved, Paradise Lost, Watain).

Tracklist “Revelations Of Oblivion”:

01. Chant Of Oblivion
02. No More Room In Hell
03. Dominion
04. Damned
05. Demon
06. Abandoned
07. Shadowcult
08. Omen
09. Ritual
10. The Word
11. Graven
12. Temple Of Samael

Possessed a luat fiinta in 1983 (la fel ca Death), si este recunoscuta pentru stilul rapid si vocea guturala a lui Jeff Becerra. Este considerata de foarte multi ca fiind prima trupa de death metal. Au la activ doua albume de studio, “Seven Churches” (1985) si “Beyond the Gates” (1986), insa s-au despartit cand majoritatea trupelor de death metal abia isi incepeau activitatea, in 1987.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Vulture Industries a lansat videoclipul noului single, New Lords of Light!

Norvegienii de la Vulture Industries (avant-garde / progressive metal) au lansat videoclipul piesei "New Lords of Light", inclusa pe...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img