9 Aug 2022

The Haunted concerteaza la Posada Rock 2022

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Supergrupul suedez The Haunted este al doilea nume internațional, dupa Paradise Lost, pe afișul festivalului Posada Rock 2022, care va avea loc în perioada 2-4 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Abonamentele pentru cele 3 zile de festival sunt disponibile pe iabilet.ro.

Cu 9 albume de studio plus două discuri live, The Haunted și-au creat în cei aproape 26 de ani de carieră o reputație solidă pe aglomerata scenă metal din Gothenburg, reușind apoi să capete statutul de trupă internațională, cu turnee în Europa și în afara ei.

În 2014, The Haunted a trecut la un nou nivel prin cooptarea chitaristului Ola Englund, care între timp a devenit unul dintre cei mai celebri YouTuberi din zona metal, cu peste 700.000 de followeri, declarat Best Internet Personality doi ani la rând de publicația Total Guitar.

În ciuda unui traseu tumultuos, cu dese schimbări de componență, The Haunted și-au păstrat locul special pe scena metal mondială, datorită unui public fidel deschis la minte, muzicienilor talentați care fac parte din trupă, dar și flerului de care au dat dovadă cu fiecare album lansat la timpul potrivit. La asta se adaugă și două Grammy-uri suedeze, prin care prestigioasa industrie muzicală scandinavă a recunoscut meritele trupei care îmbină elemente de thrash, melodic death și groove metal.

The Haunted va urca pe scena din Câmpulung Muscel în seara de sâmbătă, 3 septembrie. În perioada imediat următoare vom anunțat alte trupe mari internaționale în recital, acoperind o arie largă de genuri.

Nici în acest an nu va lipsi competiția dedicată formațiilor din underground, care vor concura pentru premii consistente.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

The Mars Volta a lansat piesa Vigil – Audio

Formatia The Mars Volta revine dupa o lunga pauza, mai exact 10 ani, cu lansarea unui nou album de...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X