7 Jul 2022
spot_img

Asculta noua piesa Somali Yacht Club, Pulsar

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Pulsar“, noul single Somali Yacht Club poate fi ascultat mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “The Space” ce va i lansat pe 22 aprilie 2022, sub egida Season of Mist.

Tracklist “The Space”:

01. Silver
02. Pulsar
03. Obscurum
04. Echo of Direction
05. Gold
06. Momentum

Somali Yacht Club este una dintre cele mai importante titulaturi stoner din Ucraina. Stilul lor include si elemente de shoegaze si post-metal.

Trio-ul si-a inceput activitatea in 2010, dupa un jam session la care au participat mai multe trupe, proiectul devenind in scurt timp trupa principala pentru toti membrii sai. Tot in 2010, demo-ul “Sandsongs” a fost lansat, urmat de participarea trupei la numeroase festivaluri din Europa precum Desertfest, Sonicblast Moledo, Metronome Festival.

Albumul de debut Somali Yacht Club, intitulat “The Sun”, a fost lansat in 2014, si a fost urmat de un turneu de promovare alaturi de Etherial Riffian. In februarie 2018, trupa a lansat un nou album, “The Sea”.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X