Anneke van Giersbergen sustine doua concerte in Romania in 2022

62

Anneke van Giersbergen va sustine doua concerte in Romania in 2022. Astefel pe 7 noiembrie 2022, artista canta in Form Space din Cluj Napoca si pe 8 noiembrie 2022, in Quantic Club din Bucuresti. Primele 100 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe iabilet.ro

Evenimentele vor respecta toate normele in vigoare la data desfasurarii acestora. Se pun in vanzare doar 500 de bilete pentru fiecare concert.

Anneke van Giersbergen este una dintre vocile reprezentative ale anilor ’90 si 2000, perioada in care a urcat pe scene din intreaga lumea alaturi de formatia The Gathering.

In plus, Anneke a colaborat cu multi artisti sau formatii din intrega lume, de la Devin Townsend, Arjen Lucassen, Ayreon, Amorphis, Moonspell, Within Temptation, Anathema pana la Napalm Death.

Pe langa multiplele colaborari, Anneke van Giersbergen are si o cariera solo de succes. Pana acum artista a lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind “The Darkest Skies Are the Brightest“, oferit publicului la inceputul lui 2021 si compus in intregime de aceasta. Discul a ajuns in topurile din Tarile de Jos, Germania si Elvetia.

Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:

– primele 100 de bilete: 79 lei
– urmatoarele 100 de bilete: 89 lei
– in presale: 99 lei
– la intrarea 120 de lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.