5 Jul 2022
spot_img

Steve Vai a lansat videoclipul noului single, Little Pretty

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Steve Vai, unul din cei mai apreciati chitaristi ai lumii, a anuntat lansarea unui nou album solo, la o distanta de sase ani de la aparitia lui “Modern Primitive” (2016).

Inviolate” este numele noului material discografic care va ajunge pe piata pe 28 ianuarie 2022, iar Steve Vai a pus la dispozitia fanilor primul videoclip de promovare, “Little Pretty“, pe care il puteti urmari mai jos.

Tracklist “Inviolate”:

01. Teeth Of The Hydra
02. Zeus In Chains
03. Little Pretty
04. Candle Power
05. Apollo In Color
06. Avalancha
07. Greenish Blues
08. Knappsack
09. Sandman Cloud Mist

- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. Foarte fain! Steve se ține extrem de bine și de abia aștept să ascult integral noul lui album de studio, la o pauză de 6 ani de la Modern Primitive, e ceva totuși! Sper, de asemenea, să revină și la București sau Cluj pentru un nou concert în turneul de promovare pentru album! Mulțam fain de știre și toate cele bune! Rock on și Crăciun fericit! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Placebo la Romexpo, Bucuresti: Program si reguli de acces!

Placebo, una dintre cele mai apreciate si influente formatii ale ultimelor decenii, revine la Bucuresti pe 13 iulie 2022,...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X