ARTmania Festival se amana pentru anul 2022

113

Asa cum probabil era de asteptat, din cauza situatiei epidemiologice la nivel mondial, festivalului ARTmania a fost amanat pentru anul viitor. Noua editie va avea loc in perioada 22 – 24 iulie 2022, pe scena din Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului.

Pentru editia din 2022, sun confirmate trupele My Dying Bride, Testament si The Pineapple Thief.

Abonamentele deja cumparate raman valabile pentru editia de anul urmator indiferent daca au fost cumparate ca bilete electronice sau in format fizic.

Organiatorii vor returna contravaloarea abonamentelor acelor persoane care au dificultati financiare si au nevoie de aceasta rambursare. Tot ceea ce trebuie facut este ca persoana care doreste rambursarea sa completeze, pana pe 31 decembrie 2021, formularul disponibil la urmatorul link: https://artmaniafestival.ro.

Cu toate acestea ARTmania Festival va organiza in perioada 23 – 25 iulie 2021, evenimentul ARTmania Evening, care va avea loc la Bucuresti si care va fi dedicat artistilor locali. Vor participa formatiile Am Fost La Munte si Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, TAINE si White Walls.