3 Dec 2021
spot_img

ARTmania Festival se amana pentru anul 2022

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Asa cum probabil era de asteptat, din cauza situatiei epidemiologice la nivel mondial, festivalului ARTmania a fost amanat pentru anul viitor. Noua editie va avea loc in perioada 22 – 24 iulie 2022, pe scena din Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului.

Pentru editia din 2022, sun confirmate trupele My Dying Bride, Testament si The Pineapple Thief.

Abonamentele deja cumparate raman valabile pentru editia de anul urmator indiferent daca au fost cumparate ca bilete electronice sau in format fizic.

Organiatorii vor returna contravaloarea abonamentelor acelor persoane care au dificultati financiare si au nevoie de aceasta rambursare. Tot ceea ce trebuie facut este ca persoana care doreste rambursarea sa completeze, pana pe 31 decembrie 2021, formularul disponibil la urmatorul link: https://artmaniafestival.ro.

Cu toate acestea ARTmania Festival va organiza in perioada 23 – 25 iulie 2021, evenimentul ARTmania Evening, care va avea loc la Bucuresti si care va fi dedicat artistilor locali. Vor participa formatiile Am Fost La Munte si Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, TAINE si White Walls.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amorphis a lansat videoclipul noului single, The Moon

"The Moon", noul videoclip Amorphis, poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul "Halo" ce va fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X