Urmareste noul videoclip Six Feet Under, The Rotting


The Rotting“, noul videoclip Six Feet Under, unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate nume de pe scena death metal internationala,poate fi urmarit mai jos.

Piesa este inclusa pe albumul “Nightmares Of The Decomposed” lansat pe 2 octombrie 2020, sub egida Metal Blade Records.

Chris Barnes, liderul trupei, a declarat: “Working again after 25 years writing an album with my old bandmate from Cannibal Corpse, Jack Owen (guitar), was like coming home…To a room full of dead bodies. Jack‘s writing and riff work on this album gave me the fuel to write some disturbing lyrics and really set my creative mind on fire.”

Tracklist “Nightmares Of The Decomposed”:

01. Amputator
02. Zodiac
03. The Rotting
04. Death Will Follow
05. Migraine
06. The Noose
07. Blood Of The Zombie
08. Self Imposed Death Sentence
09. Dead Girls Don’t Scream
10. Drink Blood Get High
11. Labyrinth Of Insanity
12. Without Your Life