Concertul Sabaton a fost reprogramat pentru luna iulie 2021

88
Concertul Sabaton programat initial pentru 2020 se reprogrameaza pe 12 iulie 2021, tot la Arenele Romane. Biletele cumparate raman valabile automat.

Sabaton revine in Romania pentru promovarea albumului “The Great War“, lansat in iulie 2019.

Albumul “The Great War“, care este cel de-al 9-lea material de studio, este unul conceptual si a fost inregistrat pe parcursul a trei luni cu ajutorul vechiului prieten si colaborator Jonas Kjellgren.

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

– VIP (cu loc) – 239 lei in presale si 260 la intrare
– Teren (fara loc, in fata scenei) – 179 in presale si 200 la intrare
– Acces General (cu loc) – 139 lei in presale si 150 lei la intrare

Sabaton este o trupa de heavy metal din Suedia, formata acum 22 ani, ce abordeaza teme lirice bazate pe razboaie si batalii istorice. Pe albume precum “Primo Victoria”, “Attero Dominatus” sau “Coat Of Arms”, temele lirice sunt inspirate din primul si al doilea razboi mondial.

Sabaton se numera printre headlinerii celor mai importante festivalui de profil precum Wacken Open Air, Hellfest sau Download. Suedezii sunt recunoscuti pentru show-urile live pe care le fac, acestia castigand si premiul ‘Best Live Band’ din partea Metal Hammer Awards in repetate randuri.