26 May 2022
spot_img

Atheist sustine doua concerte in Romania, Brasov si Bucuresti

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Formatia Atheist (technical death metal, progressive metal) va sustine doua concerte in Romania in cadrul turneului “Enthralled in Europe“.

Primul concert va avea loc pe 6 septembrie 2020, in clubul Rockstadt din Brasov iar al doilea pe 7 septembrie 2020, in clubul Quantic din Bucuresti. Americanii sunt insotiti de cei de la Cadaver, Svart Crown si From Hell.

Atheist a luat nastere in 1984 sub numele Oblivion (ulterior transformat in R.A.V.A.G.E). “Piece Of Time“, albumul de debut al grupului, a fost lansat in 1988 si a devenit rapid un disc considerat drept piatra de temelie pentru viitorul val al formatiilor de metal. In 1991 a urmat un al doilea album intitulat “Unquestionable Presence“, inregistrat alaturi de celebrul basist Tony Choy.

Atheist s-au destramat pentru prima data in 1992 iar in 1993 s-au intors pentru a inregistra un al treilea album intitulat “Elements“. In 2008, Atheist au revenit in atentia publicului pentru o serie de concerte de reuniune urmate de un nou album initulat “Jupiter” (2010), lansat via Season Of Mist.

Atheist este recunoscuta pentru abilitatea de a combina metalul extrem cu muzica progresiva, jazz, thrash si chiar fusion. Alaturi de nume precum Death sau Cynic, Atheist sunt considerati drept parintii genului progressive/death.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Karl Sanders (Nile) a lansat melodia The Sun Has Set on the Age of Man

Dupa o pauza de 13 ani, Karl Sanders, liderul trupei Nile (technical death metal), va lansa un nou album...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X