17 Oct 2021
spot_img

Videoclip nou RoadkillSoda, Wake Up

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

RoadKillSoda a lansat videoclipul noului single, intitulat “Wake Up“, pe care il puteti viziona mai jos. Piesa este inclusa pe viitorul album RoadkillSoda, care urmeaza sa fie scos la lumina in primavara aceasta. Dupa evenimentul de lansare, trupa va avea un turneu de promovare in tara, datele urmand sa fie anuntate in cel mai scurt timp.

Wake Up“reprezinta o stare pe care o simtim cu totii intr-un fel sau altul. Fie ca e vorba de relatii personale sau contexte sociale. Este strigatul nostru de razvratire, este revolta impotriva mediocritatii si a manipularii, impotriva dublu standardelor si a sentimentului de sufocare, a declarat trupa.

RoadkillSoda si-a inceput activitatea in 2011, iar pentru cei care au chef de iures, cauta un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocati in paradoxul de la mijloc, sound-ul trupei isi face treaba si gadila starea care trebuie.

Ceea ce a inceput ca un proiect intr-o camera obscura si plina de fum, a devenit treptat o trupa care reprezinta cu adevarat esenta rock’n’roll-ului, atat local, cat si in afara: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri si solo-uri care iti fac piele de gaina, linii de bass grele, toate presarate cu o voce intensa si ritmuri care iti pun sangele-n miscare. In 2017, RoadkillSoda a lansat albumulul “Mephobia”.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Exodus a lansat un nou single, The Years of Death and Dying – Lyric Video

Trupa Exodus a revenit cu un nou single extras de pe viitorul album de studio, intitulat "Persona Non Grata",...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X