Videoclip nou RoadKillSoda, My Stretch of Dirt

106

RoadKillSoda a lansat videoclipul noului single, intitulat “My Stretch of Dirt“. Acesta poate fi urmarit mai jos si il are ca invitat pe Adrian Despot (backing vocals). Este primul single electric in noua formula, alaturi de Byst la voce si Flavius Ardelean la tobe.

Despre “My Stretch of Dirt“, RoadkillSoda a declarat: “Piesa este despre locul pe care il avem fiecare dintre noi, in care ne simtim in largul nostru si cu adevarat bine. Unde suntem noi pe bune. Cu toții ne alegem un drum, si chiar daca e “dirty”, trebuie sa lasi urme si sa ramana ceva in urma ta, indiferent de alegerile pe care le faci. Clipul reprezinta esenta ultimului an al trupei si experientele prin care am trecut impreuna in our own stretch of dirt. Enjoy!”.

RoadkillSoda si-a inceput activitatea in 2011, iar pentru cei care au chef de iures, cauta un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocati in paradoxul de la mijloc, sound-ul trupei isi face treaba si gadila starea care trebuie.

Ceea ce a inceput ca un proiect intr-o camera obscura si plina de fum, a devenit treptat o trupa care reprezinta cu adevarat esenta rock’n’roll-ului, atat local, cat si in afara: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri si solo-uri care iti fac piele de gaina, linii de bass grele, toate presarate cu o voce intensa si ritmuri care iti pun sangele-n miscare. In 2017, RoadkillSoda a lansat albumulul “Mephobia”.