7 Dec 2021
spot_img

Urmareste noul videoclip Ozzy Osbourne, Straight To Hell

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Ozzy Osbourne a lansat videoclipul piesei “Straight To Hell“, melodie care este inclusa pe noul album solo, “Ordinary Man“, programat spre lansare la inceputul acestui an, sub egida Epic Records.

Under The Graveyard“ este realizat de Jonas Akerlund, care a mai colaborat cu Ozzy Osbourne pentru clipurile “Let Me Hear You Scream” si “Gets Me Through“.

“This album was a gift from my higher power – it is proof to me that you should never give up,” a declarat Ozzy Osbourne.

Ordinary Man” a fost inregistrat in Los Angeles cu producatorul Andrew Watt la chitara, Duff McKagan la bass si Chad Smith la tobe.

Ozzy Osbourne s-a afirmat in anii ’70 ca solist vocal si membru fondator al celei mai cunoscute formatii de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath. A vandut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Dupa ce a parasit Black Sabbath, Ozzy Osbourne a inceput o cariera solo care este marcata de albume de referinta in istoria genului, precum “Diary of a Madman” (1981), “Bark at the Moon” (1983) sau “Down to Earth” (din 2001).

Pe 2 octombrie 2010, Ozzy Osbourne a concertat la Zone Arena din Bucuresti, evenimentul fiind inclus in turneul mondial de promovare al albumului “Scream”, lansat pe 15 iunie 2010.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Nightwish in august 2022, la Romexpo

Formatia finlandeza Nightwish va concerta pe 1 august 2022, la Romexpo. Showul face parte din turneul "Human. :II: Nature",...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X