7 Dec 2021
spot_img

Urmareste noul videoclip Tides From Nebula, Ghost Horses

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

La trei ani de la aparitia discului “Safehaven” (2016), polonezii de la Tides From Nebula revin in atentia amatorilor de sonoritati post-rock/metal cu cel de-al 5-lea album de studio.

Materialul poarta numele “From Voodoo to Zen“, contine sapte melodii, si va fi lansat pe 20 septembrie 2019, sub egida Long Branch Records (SPV)/Mystic Production. Primul videoclip de promovare este pentru piesa “Ghost Horses” si poate fi urmarit mai jos.

From Voodoo to Zen” este primul album inregistrat in formula de trei si este produs de produs si inregistrat de in studioul formatiei, Nebula Studio, si mixat si masterizat de Jacek Miłaszewski in studioul 4dB Ride.

Tracklist “From Voodoo to Zen”:

1. Ghost Horses
2. The New Delta
3. Dopamine
4. Radionoize
5. From Voodoo to Zen
6. Nothing to Fear and Nothing to Doubt
7. Eve White, Eve Black, Jane

Tides From Nebula s-a infiintat in urma cu 11 ani in Varsovia si a devenit rapid una dintre cele mai apreciate trupe de fanii post-rock. Membrii trupei spun ca numele Tides From Nebula face referire la un urias nor de praf interstelar, toti fiind pasionati de tematica cosmica dar si de climatele naturale.

Primul album al grupului, “Aura”, a fost lansat in 2009, iar doi ani mai tarziu a fost lansat cel de-al doilea material, “Earthshine”. In 2013 apare cel de-al treilea album, “Eternal Movement” si Tides From Nebula mai urca inca o treapta pe scara succesului, cel de-al patrulea album confirmand valoarea polonezilor. Grupul a reusit sa isi castige un loc in inimile fanilor de-a lungul timpul prin unicitatea soundului si prin claritate.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Nightwish in august 2022, la Romexpo

Formatia finlandeza Nightwish va concerta pe 1 august 2022, la Romexpo. Showul face parte din turneul "Human. :II: Nature",...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X