Magnetic canta in deschiderea concertului Annihilator din club Quantic

67

Pe data de 19 noiembrie 2019, Annihilator se reintoarce in Romania unde va concerta pe scena din clubul Quantic. In deschiderea formatiei din Canada vor evolua Archer Nation si Magnetic.

Magnetic vin din Bulgaria, bazele formatiei fiind puse in 2012 de tobosarul Rouman Minevtchev, stilul abordat fiind un heavy metal clasic.

In 2016 au lansat un prim EP intitulat “Show Him Who You Are” iar tot anul 2016 le-a adus prezente la competitiile OSTRIN Bulgaria si W.O.A. Metal Battle Bulgaria. In 2018 formatia a cantat pentru prima oara in Romania in cadrul Rock Camp Satu Mare alaturi de Firewind  si Jinjer.

Pret bilete concert Annihilator in club Quantic:

– 75 lei (Acces General)

Annihilator este probabil cea mai cunoscuta formatie de metal din Canada, cu o activitate de peste 35 de ani pe scena mondiala a metalului. Cu mai mult de 3 milioane de albume vandute in lume, este cu siguranta cea mai vanduta formatie de metal din Canada. Trupa face parte din careul de asi, asa numitul “Big 4 of Canada” alaturi de Sacrifice, Voivod si Razor si au la activ 16 albume de studio, ultimul material, “For the Demented”, fiind lansat in noiembrie 2017.