28 Nov 2022

Female Metal Voices Tour la Bucuresti in Quantic

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Leaves Eyes (GER), Sirenia (NOR), Forever Still (DEN), Lost In Grey (FIN), Kassogtha (SUI) si Asphodelia (IT) vor concerta la Bucuresti pe 10 decembrie 2019, in club Quantic in cadrul evenimentului Female Metal Voices Tour. Primele 200 de bilete costa 89 lei, urmatoarele in presale 109 lei iar la intrare 120. Aceastea se gasesc pe iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro.

Leaves Eyes este o formatie cu multinationala, cu membrii din Germania, Norvegia si Finalnda, ce activeaza din 2003, bazele acesteia fiind puse de Liv Kristine si de intregul line-up din Atrocity. De-a lungul timpului trupa a avut membrii sau a colaborat cu artisti importanti ai scenei metal europene care au cantat in formatii precum Eluveitie, Graveworm, Anathema, Old Man’s Child si nu numai.

Temele lirice Leaves Eyes se bazeaza pe mitologia nordica dar si pe perioada de glorie a vikingilor. Pana in prezent formatia a lansat sapte albume de studio, cel mai recent fiind “Sign of the Dragonhead” care a fost lansat pe 12 ianuarie 2018.

Componenta actuala Leaves Eyes este urmatoarea: Alexander Krull – clape, Thorsten Bauer – chitara, Joris Nijenhuis – tobe, Pete Streit – chitara si Elina Siirala – voce.

Sirenia vin din Norvegia, bazele formatiei fiind puse in 2001 de Morten Velend, fost membru Tristania. Pana in prezent au la activ 9 albume de studio, cel mai recent fiind “Arcane Astral Aeons” (2018).

Formatia a trecut prin mai multe schimbari de componenta, nucleul totusi ramanand neschimbat, cu Morten Veland si Emmanuelle Zoldan care s-a alaturat formatiei in 2003. De-a lungul timpului Sirenia a colaborat cu artisti care au facut parte din formatii precum Tiamat, Trail of Tears, Theatre of Tragedy sau Carpathian Forest.

Sirenia este formata din Morten Veland – voce, chitara, Jan Erik Soltvedt – chitara, Emmanuelle Zoldan – voce, Nils Courbaron – chitara si Michael Brush – voce.

Forever Still vin din Copenhaga si au aproape un deceniu de activitate timp in care au lansat trei EP-uri si doua albume. Primul material, “Tied Down”, a fost foarte bine primit de critici cat si de public, fapt ce le-a adus un contract cu Nuclear Blast dar si doua turnee europene alaturi de Lacuna Coil si Children of Bodom. Anul acesta au lansat un nou material, “Breathe In Colors”.

Formatia finlandeza Lost in Grey este relativ noua pe scena metalului nordic, bazele trupei fiind puse in 2013. Abordeaza un symphonic metal cu influente de folk metal. Pana acum au lansat doua album, “The Grey Realms” si “The Waste Land”.

Elvetienii de la Kassogtha au activat pana anunl trecut sub numele Deus Ex Machina. Stilul predominant pe care il abordeaza este melodic death metal, insa influentele de progressive sau chiar metalcore se pot resimti si ele in creatiile lor muzicale. Pana in prezent au lansat albumul” A New World to Come” si EP-ul “The Call”.

Asphodelia sunt activi din 2016 si vin din Italia. Numele formatiei este preluat din mitologia greaca, reprezentand o floare care se regasea in majoritatea miturilor grecesti ce aveau legatura cu taramul lui Hades. Albumul de debut, “Welcome Apocalypse”, a fost lansat in 2018 si le-a adus concerte alaturi de formatii precum Sabaton, Moonspell, Septicflesh sau Arkona.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Rammstein, Adieu!

Rammstein a lansat videoclipul noului single, intitulat “Adieu”. Piesa este inclusa pe albumul “Zeit” lansat pe 29 aprilie 2022. “Zeit”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X