Concert lansare album Sur Austru in club Quantic din Bucuresti

75

Sur Austru lansează primul album, “Meteahna Timpurilor“, in Bucuresti, pe 2 octombrie, la Quantic. “Meteahna Timpurilor” este un album conceptual ce prezinta ciclul si anomaliile anotimpurilor actuale in Transilvania. Prezentam simbioza actuala a frumusetii peisajului autohton care se confrunta cu dezastrele naturale cauzate in mare parte de defrisarea in exces a padurilor, astfel deregland balansul stravechi. In deschidere vor evolua Grimegod si Downfall.

Pret bilet concert lansare album Sur Austru in Quantic:

30 lei – Earybird (pret redus pentru primele 50)
35 lei – Presale (pret redus pana pe data de 01 octombrie, inclusiv)
40 lei – Acces general (pret in ziua evenimentului)

Grimegod a luat fiinta in 1991, si au 6 materiale discografice la activ. Este este una dintre cele mai vechi trupe underground din Romania. Dupa o lipsa de mai bine de un an de pe scenele bucurestene, Grimegod revine in Club Quantic cu un show bazat pe albumul “Wrong Roads” si materialul demo “Under the sad and silent sky“.

Downfall este o trupa bucuresteana care si-a pus bazele in decembrie 2016 si au fost catalogati ca abordand genul raw black metal. Combinatia dintre muzica originala si temele nihiliste fac ca experienta publicului sa fie unica.