2 Dec 2022

Concert Mariza in martie la Sala Palatului din Bucuresti

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Sambata, 7 martie 2020, de la ora 19:00, celebra artista portugheza, Mariza, revine in concert la Sala Palatului din Bucuresti, pentru un nou si inedit concert de sonoritati portugheze veritabile. Accesul publicului va fi posibil de la ora 17.30.

Biletele au fost puse in vanzare in retelele iabilet.ro si eventim.ro la urmatoarele categorii de preturi:

VIP – 199 lei
Categoria I – 149 lei
Categoria II – 99 lei

Mariza este cantareata cu cele mai mari vanzari de albume din istoria Portugaliei, de la Amalia Rodrigues incoace. inca de la lansarea primului album, “Fado em Mim” (2001), Mariza cunoaste un succes rasunator, fiind premiata cu patru discuri de platina.

Multiplu nominalizata a premiilor Grammy, castigatoare a premiului BBC pentru “Cel mai Bun Artist European”, Mariza reuseste de fiecare data sa dea glas unei muzici vii, fiind considerata Noua Regina a Muzicii Fado.

Cu vanzari de peste un million de albume in numai un deceniu, Mariza a sutinut nenumarate concerte in intreaga lume. O forta, atat in glas, cat si ca artista, Mariza ne prezinta o imagine exotica si rafinata. Inca din frageda tinerete artista se exprima intr-un cocktail de genuri muzicale: jazz, soul, gospel, avand usoare influente africane si arabesti.

Partenerii ei muzicali au fost dintre cei mai buni: Jacques Morelenbaum, John Mauceri, Jose Merced, Miguel Poveda, Gilberto Gil, Ivan Lins, Lenny Kravitz, Sting, Cesaria Evora, Tito Paris, Carlos do Carmo si Rui Veloso.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

19 noi trupe confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2023!

Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au anuntat noi trupe ce vor participa la editia din 2023. Este vorba despre THE...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X