2 Dec 2022

Mono concerteaza in club Rockstadt din Brasov

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Trupa japoneza Mono, una dintre cele mai spectaculoase trupe post-rock, revine in Romania pentru un nou concert ce va avea loc pe 30 noiembrie 2019, in clubul Rockstadt din Brasov. Trupa isi promoveaza ultimul album de studio, care coincide cu aniversarea a 20 de ani de cariera muzicala, lansat pe 25 ianuarie 2019.

Pretul unui bilet este de 45 lei (Acces General Earlybird) si se poate achizitiona de pe iabilet.ro.

Trupa a luat nastere in 1999 la Tokyo si pana acum a pus pe piata noua albume de o frumusete aparte, materiale ce pot fi considerate reper sau chiar sursa de inspiratie pentru intregul curent post-rock de astazi, un adevarat boom muzical.

Muzica Mono este un amestec inspirat dar si original de experimental si instrumental rock, cu treceri prin shoegaze, muzica clasica, ecouri noise si atingeri minimaliste, efectele chitarilor lui Yoda si Taka fiind “motoarele navei” japoneze. Bass-ul lui Tamaki are rolul de a accentua gravitatea pasajelor inaltatoare iar trecerile complexe si variate ale bateriei lui Yasunori raman imediat intiparite in mintea ascultatorului Mono.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

19 noi trupe confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2023!

Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au anuntat noi trupe ce vor participa la editia din 2023. Este vorba despre THE...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X