24 Sep 2021
spot_img

Concert Sonata Arctica in Form Space din Cluj-Napoca

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Pe 6 septembrie 2019, Sonata Arctica va lansa noul album de studio, intitulat “Winter Night“, ocazie buna pentru a incepe un nou turneu european de promovare.

Turneul “The Raven still flies over Europe” va incepe pe 11 noiembrie 2019, in Stockholm iar pe 22 noiembrie, trupa va concerta in Romania in Form Space din Cluj-Napoca. Alaturi Sonata Arctica de vor evolua formatiile Edge Of Paradise si Temple Balls.

Poze concert Sonata Arctica la Metalhead Meeting 2018!

Sonata Arctica are o activitate de peste 20 de ani pe scena metal internationala. Bazele trupei au fost puse la finalul lui 1995 de catre Marko Paasikoski, Jani Liimatainen si Tommy Portimo, iar la scurt timp in formatie au venit Pentti Peura si Tony Kakko. Initial formatia s-a numit Tricky Beans iar apoi Tricky Means si cantau hard rock.

Ulterior si-au schimbat stilul spre power metal, fiind influentati de Stratovarius, iar apoi la cerintele casei de discuri Spinefarm cu care semnasera pentru 3 albume si-au schimbat si numele in Sonata Arctica. De-a lungul timpului trupa a avut colaborari cu artisti precum Johanna Kurkela, artista care a pornit proiectul Auri alaturi de Tuomas Holopainen de la Nighwitsh, Jens Johansson de la Stratovarius si Rainbow sau Timo Kotipelto tot de la Stratovarius.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Me and That Man a lansat videoclipul noului single, Angel Of Light feat. Myrkur

“Angel Of Light“, noul videoclip semnat de Me and That Man, proiectul solo al lui Nergal (Behemoth) poate fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X