Evil Invaders concerteaza la Posada Rock 2019

63

Evil Invaders, freneticii mostenitori belgieni ai thrash metalului optzecist, vin in premiera in Romania, la festivalul Posada Rock, care se va desfasura pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel, in perioada 30 august – 1 septembrie 2019.

Abordand un metal rapid, in forta si fara compromisuri, Evil Invaders au luat prin surprindere scena europeana, iar in cei numai 10 ani de cariera au ajuns sa fie considerati una dintre cele mai proaspete si mai energice trupe live.

Amestecul de thrash, speed, heavy si progressive metal, extras parca din perioada de aur a genului, dar cu sound-ul actual, au propulsat trupa in preferintele publicului. Caracterizata de revista Rock Hard ca “respirand spiritul anilor ’80… fara a crea o atmosfera retro prafuita”, Evil Invaders duc mai departe stilul care a scos la lumina monstri sacri precum Metallica, Megadeth, Slayer, Overkill sau Motorhead.

Cu doua albume si doua EP-uri la activ, belgienii au sustinut sute de concerte in Europa si Japonia, urcand pe scena celor mai importante festivaluri, printre care Wacken Open Air sau Bang Your Head. In octombrie vor lansa un album si un DVD live, dar publicul roman va avea ocazia sa ii vada pe viu, in recital la Festivalul Posada Rock.

Evil Invaders se alatura line-up-ului international al editiei din acest an, format din Entombed A.D., Tiamat, Moonspell, Soen, Diamond Head, Wheel si The Price. Lor li se vor adauga cei 10 newcomeri care vor participa la cel mai important festival concurs din tara.